Geri Dön
Spor Karşıyaka'da Özen geldi Aka tamam

Karşıyaka'da Özen geldi Aka tamam

 TFF 3'üncü Lig'de yeni şube yönetimini belirleyen Karşıyaka'da Atilla Güneş'in ayrılmasının ardından sportif direktörlüğe daha önce ismi gündeme gelen eski futbolculardan Korhan Özen getirilirken, teknik direktörlük için ise Ersin Aka'yla anlaşıldı.

Karşıyaka'da Özen geldi Aka tamam

Kaf-Kaf, 43 yaşındaki Korhan Özen'le anlaşılmasıyla ilgili, "Futbolcu olarak altyapımızdan yetiştikten sonra 1999-2004 yılları arasında profesyonel takımımızda forma giyen ve son şampiyon kadromuzda yer alan; Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Kocaelispor ve Samsunspor'da antrenörlük yapan Korhan Özen ile sportif direktörlük görevi için anlaşmış bulunmaktayız. Korhan Özen’e hoş geldin diyor ve kulübümüzdeki yeni görevi için başarılar diliyoruz" açıklamasını yaptı. Özen sezon içinde Kaf-Kaf'ın maçlarını kulüp yayınlarında yorumlamıştı.

Erman Güraçar'ın ayrıldığı teknik direktörlük için Mehmet Altıparmak, Reha Kapsal, Reha Erginer, Önder Karaveli, Erkan Sözeri, Ahmet Yıldırım gibi birçok ismi gündemine alan Karşıyaka, Ersin Aka'da karar kıldı. Ligi tanıyan, genç, dinamik ve akademik bir teknik adamla anlaşmaya karar veren yeni şube yönetimi, bu sezon Kaf-Kaf'la aynı gruptaki Yeni Mersin İdmanyurdu'nu şampiyonluğa taşıyan 45 yaşındaki Aka'yla el sıkıştı. Ersin Aka daha önce teknik direktör olarak İskenderunspor, Bucaspor 1928 ve Ankara Demirspor'u da çalıştırmıştı. Üst liglerden kariyerli bir teknik adamla anlaşılmasını isteyen taraftarlar ise yönetimin kararını sosyal medyada eleştirdi. Ersin Aka'nın imzasının da açıklanması bekleniyor.

OKAN BAYDEMİR KUPAYI KALDIRDI

Karşıyaka'ya sezon başında büyük umutlarla alınıp şans bulamadıktan sonra devre arasında aynı gruptaki Belediye Derincespor'un yolunu tutan Okan Baydemir, yeni takımıyla Play-Off şampiyonluğu sevinci yaşadı. Kaf-Kaf'ın Play-Off'a kalamadığı 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta ikinci sırayı elde ederek adını direkt finale yazdıran Derince, Ankara Eryaman Stadı'nda normal süresi ve uzatmaları 1-1 tamamlanan finalde 52 Orduspor FK'yı seri penaltılarla 5-4 yenerek 2'nci Lig'e çıktı. Okan finalde takımı 1-0 yenik durumdayken ikinci yarıda oyuna dahil oldu.