Geri Dön
Spor Karşıyaka'dan 2 transfer daha

Karşıyaka'dan 2 transfer daha

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 5 yıldır devam eden transfer yasağını sezonun ilk haftası öncesi geçici olarak kaldıran Karşıyaka, kadrosuna 2 takviye daha yaptı. Kaf-Kaf, Çorumspor'dan teknik direktör Cüneyt Biçer'in eski öğrencisi olan 23 yaşındaki stoper Batuhan Demirel ve Şanlıurfaspor'dan 24 yaşındaki merkez orta saha Sefer Kanıtemiz'le anlaştı.

Karşıyaka'dan 2 transfer daha

Batuhan, daha önce 3'üncü Lig'de 2019 yılında Çorumspor, geçen sezon da kiralık olarak forma giydiği Isparta 32 Spor'da Play-Off şampiyonluğu sevinci yaşadı. Erbaaspor'da profesyonel olup son 2 sezondur Büyükçekmece Tepecikspor'da oynayan Sefer, sezon başında Şanlıurfaspor'a transfer oldu.

Takımda, İhsan Furkan, Abdülkadir, Yunus, Ertuğrul ve Samican'dan sonra Cüneyt Biçer'in 6'ncı eski öğrencisi olacak Batuhan, 2 yıllığına kiralanırken, Sefer'le de 2 yıllık sözleşme yapılacak. Geçen sezonki kadrosundan toplam 14 futbolcuyla yollarını ayırıp 10 takviye yapan Karşıyaka, transfer döneminin son gününe girilirken 1 santrfor almak için girişimlerini sürdürüyor. Yeşil-kırmızılılarda Fenerbahçe'den 2 yıllığına kiralanıp geçen hafta Esenler Erokspor deplasmanında oynayamayan yeni transferlerden Barış Sungur'un lisans işleri tamamlanıyor. Yeni transferlerden Alperen'in ise koronavirüs testi pozitif çıktığı için ilk hafta forma giyemediği öğrenildi.