Geri Dön
Spor Kasımpaşa - Galatasaray maçından notlar

Kasımpaşa - Galatasaray maçından notlar

Galatasaray, Süper Lig’in 30’uncu haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetti. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ile Abdullah Bora Özkara üstlendi.

Kasımpaşa - Galatasaray maçından notlar

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig’in 29’uncu haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasının ilk 11’ine göre Kasımpaşa mücadelesinde değişikliğe gitmedi. Kazanan kadroyu bozmayan tecrübeli teknik adam, kaleyi Muslera’ya emanet etti. Savunma dörtlüsü; Kaan Ayhan, Nelsson, Berkan Kutlu ve Köhn’den oluşturan Buruk, orta sahada Torreira ile Kerem Demirbay ikilisini görevlendirdi. Sağ kanatta Barış Alper Yılmaz, ortada Mertens ve sol kanatta Kerem Aktürkoğlu’nu sahaya süren Okan Buruk, ileri uçta Arjantinli golcü Icardi’ye görev verdi.

Galatasaray, Kasımpaşa maçına şu 11 ile çıktı:

“Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Berkan Kutlu, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.”

GALATASARAY’DA 3 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa mücadelesine 3 eksik oyuncuyla çıktı. Sakatlıkları devam eden Davinson Sanchez ile Serge Aurier ve kadro dışı bırakılıp ardından takıma geri dönen Sergio Oliveira, maç kadrosunda yer almadı.

3 OYUNCU KART SINIRINDA

Galatasaray’da Kasımpaşa mücadelesi öncesi 3 oyuncu kart sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılarda; Kaan Ayhan, Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, Kasımpaşa karşılaşmasında sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig’in 31’inci haftasında oynanacak Hatayspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

ABDÜLKERİM BARDAKCI 2 MAÇ SONRA KADRODA

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Abdülkerim Bardakcı, iki maç sonra kadroya dahil edildi. Son olarak ligin 27’nci haftasında iç sahada oynanan Antalyaspor mücadelesinde 11’de görev alan 29 yaşındaki savunmacı, daha sonra Beşiktaş ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında sakatlığı nedeniyle formasından ayrı kalmıştı. Kasımpaşa maçının kadrosuna dahil edilen tecrübeli savunmacı, iki maçlık aranın sonrasında maç kadrosunda kendine yer buldu.

KASIMPAŞA’DA TEK DEĞİŞİKLİK

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Süper Lig’in 28’inci haftasında 2-1 kazanılan İstanbulspor maçının 11’inde tek değişiklik yaparak Galatasaray maçında takımını sahaya sürdü. Sami Uğurlu, İstanbulspor maçında görev yapan Rochinha’nın yerine Porozo’yu 11’de görevlendirdi. Kasımpaşa, Galatasaray karşısına şu ilk 11 ile çıktı;

“Gianniotis - Winck, Omeruo, Porozo, Yasin Özcan, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Fall, Hajradinovic, Ben Ouannes, Da Costa.”

MONTELLA TAKİP ETTİ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Kasımpaşa’nın Galatasaray’ı konuk ettiği karşılaşmayı tribünden takip etti. İtalyan teknik adama, analiz antrenörü Massimo Crivellaro eşlik etti.