Geri Dön
Spor Küçükçekmece’de POMEM, BESYO ve spor liseleri hazırlık kursları başladı

Küçükçekmece’de POMEM, BESYO ve spor liseleri hazırlık kursları başladı

Küçükçekmece’de, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO) ve spor liselerine giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler yönelik özel yetenek sınavlarına hazırlık kursları başladı.

Küçükçekmece’de POMEM, BESYO ve spor liseleri hazırlık kursları başladı

Küçükçekmece Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği özel yetenek sınavları hazırlık kursları, 12 ay boyunca devam edecek. Özel yetenek sınavlarına hazırlık kurslarından son 4 yılda bin 710 ilçede yaşayan öğrencinin yararlandığı belirtildi.

“GENÇLERE YÖNELİK YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, özel yetenek sınavları hazırlık kursları yeni dönem kayıtlarına öğrencileri davet ederek “Kurslarımızda alanında uzman eğitmenlerin verdikleri eğitimle, geleceğin sporcularına hayallerinin kapısını aralıyoruz. Bu kurslardan öğrencilerin ücretsiz yararlanmasını sağlayarak rakipleri ile arasında fırsat eşitliği sağlıyoruz. Sınav parkurunun birebir benzeri olan hazırlık parkurumuz da öğrencilerimiz sınava hazırlanıyor ve tecrübe kazanıyor. Her alanda gençlere yönelik yatırımlarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

HAFTADA DÖRT GÜN EĞİTİM

Kurslarla ilgili belediye tarafından şu bilgiler paylaşıldı:

“Alanında tecrübeli eğitmenler eşliğinde haftanın dört günü eğitim alan adaylar, ücretsiz sunulan parkur desteği ile sürat, çabukluk, güç, denge, koordinasyon ve dikkat gibi alanlarda 12 ay boyunca eğitime tabii tutuluyor. Eğitimler çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri 17:00-22:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Kurslara başvuruların Halkalı Yetiştirme Yurdu Kapalı Spor Salonu’ndan yapılıyor.”