Geri Dön
Spor Real Madrid ve Arda Güler, lig şampiyonluğunu doyasıya kutladı

Real Madrid ve Arda Güler, lig şampiyonluğunu doyasıya kutladı

Milli futbolcu Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, La Liga’da elde edilen 36’ncı şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı.

Real Madrid ve Arda Güler, lig şampiyonluğunu doyasıya kutladı

İspanya Ligi La Liga’da geçen hafta 36’ncı şampiyonluğunu garantileyen Real Madrid, dün taraftarlarıyla buluştu. Madrid kentindeki Kibele Meydanı’nda üstü açık takım otobüsüyle tur atan ve taraftarlarıyla kutlama yapan futbolcular büyük coşku yaşadı. Milli futbolcu Arda Güler takım arkadaşlarının ilgi odağı oldu.

Kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu yaşayan 19 yaşındaki orta saha, İspanyolca yaptığı açıklamada, “Burada olduğum için mutluyum, çok memnunuz. Yaşa Madrid” dedi.

Takım otobüsünde şampiyonluk sevinci renkli anlara sahne olurken; Alman stoper Antonio Rüdiger, “Arda Güler, Turkish diamond” (Arda Güler, Türk elmas) ifadeleriyle milli futbolcuya övgülerde bulundu. Taraftarlar ise bu anlarda genç oyuncuyu alkışlayarak destekte bulundu.

Real Madridli futbolcular, teknik ekip ve yönetim, kutlamalardan önce şampiyonluk fotoğrafı çektirdi.

Bu anlarda yaşanan bir detay ise İspanyol medyasında dikkati çekti. Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin Arda Güler’in takım elbisesini düzelttiği anlar “Ancelotti’den Arda Güler’e babacan davranış” ifadeleriyle servis edildi.

Öte yandan Fransız futbolcu Eduardo Camavinga’nın takım otobüsünde Arda Güler’e dans öğrettiği anlar ise büyük ilgi gördü.