Recep Durul: Gerekli mesajı sahada vereceğiz
Süper Lig'in 29’uncu haftasında lider Galatasaray’ın sahasında konuk edeceği Kocaelispor kafilesi kalabalık bir taraftar grubu ve araç konvoyu ile maçın oynanacağı RAMS Park’a geldi. Kocaelispor Başkanı Recep Durul da stada girişinde, “Hodri meydan burada futbolcularımız hazır gerekli mesajı sahada vereceğiz” dedi.
12.04.2026 - 18:22 | | Serhan TÜRK/İSTANBUL, (DHA) -

Deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları Süper Lig maçı için 51 otobüsle Kocaeli’den gelen 2400 kişilik taraftar grubu maçın oynanacağı RAMS Parka’ ulaştı.
Konuk takım taraftarları tezahüratlarla stada girerken, Kocaelispor Başkanı Recep Durul da stada girişinde basın mensuplarının maç öncesi tezahüratlarla ilgili sorusu üzerine, “Hodri meydan burada futbolcularımız hazır gerekli mesajı sahada vereceğiz” şeklinde konuştu.





