Geri Dön
Spor TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticiler Bursa'da spor kulüplerini ziyaret etti

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticiler Bursa'da spor kulüplerini ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında bir dizi incelemelerde bulunmak için gittiği Bursa'da Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticiler Bursa'da spor kulüplerini ziyaret etti

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Mehmet Büyükekşi'ye TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay ve 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can eşlik etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un Türkiye'nin şampiyonluk yaşayan 5. büyük kulübü olduğunu vurgulayan Büyükekşi, Yeşil-beyazlı kulübün yeniden bu kimliğine dönmesi temennisinde bulundu. Bursaspor'un tesislerini gezerek incelemelerde bulunan Başkan Büyükekşi, Başkan Sinan Bür'den altyapı ve akademi çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

2 ÜLKE FEDERASYONU, 4'Ü YABANCI TOPLAM 37 KULÜPTE İNCELEMELERDE BULUNULDU

Futbol Akademisi projesi kapsamında daha önce yurt dışında Belçika ve Hollanda federasyonları ile AFC Ajax, AZ Alkmaar, KVC Westerlo, KRC Genk kulüplerinde incelemeler yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi; yurt içinde de Trabzonspor, Giresunspor, 1461 Trabzon, Altınordu, Galatasaray, Antalyaspor, Başakşehir FK, Beşiktaş, Alanyaspor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Etimesgut Belediyespor, Gaziantep FK, Çorum FK, Samsunspor, Adana Demirspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karaköprü Belediye Spor, Şanlıurfaspor, Sivasspor, Sivas Belediye Spor ve Kayserispor, İstanbulspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Iğdır FK, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor ve Konyaspor'un ardından son olarak Bursaspor'u ziyaret etti.

BURSA YILDIRIMSPOR'A ZİYARET

Altyapı Akademileri Projesi kapsamında incelemelerde bulunmak için gittiği Bursa'da kulüplere ziyarette bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ikinci durağı 3. Lig 4. Grup takımlarından Bursa Yıldırımspor oldu. Bursa Yıldırımspor Başkanı Burak Selamet ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye altyapı incelemeleri sırasında TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay ile 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can eşlik etti.

HEDEF AKADEMİDE TÜRKİYE MODELİ OLUŞTURMAK

Kulüp tesislerini gezerek incelemelerde bulunan Başkan Büyükekşi, altyapı çalışmaları konusunda Türkiye Modeli oluşturmaya çalıştıklarını, öz kaynakların çok iyi değerlendirilerek, kulüplerin sürdürülebilir başarılar sağlamasını amaçladıklarını ifade etti. Başkan Burak Selamet, TFF Heyetine altyapı çalışmaları ve tesislerle ilgili bilgi vererek, uzun vadede düşündüğü projelerini aktardı. Bursa Yıldırımspor akademisinde yer alan oyuncularla da bir araya gelen Başkan Mehmet Büyükekşi genç yıldız adaylarına başarılar diledi.

AKADEMİ ZİYARETLERİ KARACABEY BELEDİYE SPORLA DEVAM ETTİ

Bursa'da Altyapı Akademileri Projesi kapsamında incelemeler yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, günün üçüncü ziyaretini TFF 2. Lig Beyaz Grup kulüplerinden Karacabey Belediye Spor'a gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Bursa Yıldırımspor'un da Onursal Başkanı olan Karacabey Belediye Spor Başkanı Ekrem Senal ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye altyapı incelemeleri sırasında TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay ve 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can eşlik etti.

Altyapının en çok önem verdikleri konunun başında geldiğini vurgulayan Başkan Büyükekşi, Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için Double Pass firmasıyla yürütülen proje kapsamında antrenör eğitimi verdiklerini ifade etti. TFF Başkanı Büyükekşi, Karacabey Belediye Spor'un tesislerini gezerek Başkanı Ekrem Senal ve kulüp yetkililerinden akademi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İNEGÖL KAFKASPOR'A ZİYARET

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yöneticiler, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Altyapı Akademilerinde Türkiye Modeli oluşturmak ve sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği Bursa'daki kulüp akademileri ziyaretlerine Bursaspor, Bursa Yıldırımspor ve Karacabey Belediye Spor'un ardından TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından İnegöl Kafkas Spor'la devam etti.