Geri Dön
Spor Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası sona erdi

Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası sona erdi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) tarafından düzenlenen 'Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları' sona erdi. Müsabakalara Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Belçika, İsviçre, Azerbaycan'dan 13 ve 15 yaş altı kız ve erkek sporcular katıldı. Ödül töreninde dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası sona erdi

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde gerçekleştiren 5 gün devam eden Masa Tenisi Şampiyonası'nda Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Belçika, İsviçre ve Azerbaycan'ın katıldığı müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Bireysel ve takımlar halinde kız ve erkeklerden oluşan takımların mücadelesinin ardından ödül töreni düzenlendi. Madalya kazanan sporculara protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi.

Azerbaycan Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Hidayetzade Elnur Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "Biz çok mutluyuz ki bu yarışta bir öğrencimiz şampiyon oldu. O yüzden çok seviniyoruz. Burada geçilen her gün çok güzeldi. Kapadokya çok güzel bir yer. Türkiye ve Azerbeycan her zaman kardeş" dedi.

Azerbaycanlı masa tenisi sporcusu Yağmur Mammadali ise "Kapadokya'da şampiyon oldum. Kapadokya güzel bir şehir. Her şey çok güzel, insanlar güzel. Türkiye ve Azerbaycan her zaman kardeş olduğu gibi bir çok kazancımız oldu. O yüzden herkesi tebrik ediyorum. Kendimi de tebrik ediyorum. Bundan sonraki hedefim Dünya ve Avrupa şampiyonası ile olimpiyatlara katılmak" ifadelerini kullandı.