Geri Dön
Teknoloji Apple'dan küçük ekranlı iPhone'larla ilgili çok kötü haber

Apple'dan küçük ekranlı iPhone'larla ilgili çok kötü haber

Apple'ın yeni nesil minik iPhone'u iPhone SE 2'yle ilgili son gelen haberler pek iç açıcı değil; eğer yakın zamanda yeni bir minik iPhone almayı planlıyorsanız bu planlarınızı şimdilik rafa kaldırmanızda fayda var!

Apple'dan küçük ekranlı iPhone'larla ilgili çok kötü haber

Dört gözle beklenen iPhone SE 2 için kötü haber geldi. iPhone SE 2 için ortaya çıkan birçok iddia ve tasarım şeması sonrasında gelen bu iddia, cihazın yakın zamanda ya da en azından bu yıl içerisinde gün ışığına çıkmayacağını ileri sürüyor.

Olixar tarafından yapılan bu tarz açıklamaların şimdiye kadar yüksek bir doğruluk oranına sahip olduğunun da altını çizmemiz gerek. Hatta ilk detaylı iPhone SE 2 tasvirlerini paylaşan da kılıf üreticisinin ta kendisiydi. iPhone 4 ve iPhone 5 gibi küçük ekranlı iOS cihaz arayanların imdadına yetişecek olan akıllı telefonun gelmeyişi bu kullanıcıları oldukça üzecek diyebiliriz. Cihazının yenilemek isteyen orijinal iPhone SE sahiplerinin bekleyişi de sürmek zorunda kalacak.

iPHONE SE 2'NİN MUHTEMEL ÖZELLİKLERİ

Apple'a yakın kaynaklardan paylaşılan bilgilere göre iPhone SE 2, 4.2 inç büyüklüğünde HD çözünürlük sunan bir ekrana tasarımına sahip olacak. Apple'ın iPhone 7 ailesiyle sunduğu ve 6 nm fabrikasyon süreciyle üretilen, 2.34 GHz hızında çalışan A10 Fusion işlemciden gücünü alacağı söylenen iPhone SE 2, 2 GB RAM ile gelecek. Ayrıca, telefonun depolama alanı ise 32 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı şekilde. 12 Megapiksel arka kamerasıyla kullanıcılarına hizmet vereceği düşünülen telefonun, 5 Megapiksel ön kameraya sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca, yine söylenenlere göre cihaz, 1700 mAh bataryadan beslenecek.