Geri Dön
Oyun Black Desert Online yoğun ilgi gördü, ikincisini açıyor!

Black Desert Online yoğun ilgi gördü, ikincisini açıyor!

Steam üzerinde açılan Black Desert yoğun ilgiyle karşılandı. Bir çok oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Türkiye'nin en geniş ve en çok oyunculu MMORPG'si Black Desert, geçtiğimiz hafta özel indirimler ve yeni sunucusuyla Steam'de açılmıştı. Steam üzerinde Black Desert Online’a gösterilen yoğun ilgiyle ‘Çok Satanlar’ sıralamasında 3 gündür birinci sırada bulunan oyunun yapımcısı ve yayıncısı Pearl Abyss henüz üç gün olmadan talebi karşılamak için ikinci bir sunucu açılacağını duyurdu.

Black Desert Online yoğun ilgi gördü, ikincisini açıyor!

Gerek Ramazan etkinlikleri gerekse yeni sunucu açılışı ile oyuncuların yoğun olarak ilgi gösterdiği Black Desert, 3 farklı sınıfı aynı anda oyuna ekleyerek bir ilki gerçekleştirmişti. Birbirinden farklı özellikleri ve animasyonlarıyla Striker, Mystic ve Kara Şövalye, Black Desert’ın dünyasına merhaba dedi.

Geçtiğimiz yıl sonu Türkiye’de açılan Black Desert Online, Steam’e özel yaptığı sunucu açılışı ve yüzde 50 indirimlerle oyuncuların en çok ilgi gösterdiği MMORPG’lerden biri oldu. Son açılan sunucunun çok talep görmesi ile toplam sunucu sayısını 9’a, Steam sunucu sayısını 2’ye yükselten oyunun kapasitesi genişlemeye devam ediyor.