Geri Dön
Teknoloji iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr tanıtıldı! İşte satış fiyatı ve satış tarihi

iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr tanıtıldı! İşte satış fiyatı ve satış tarihi

Apple yeni akıllı telefonu iPhone XS ve iPhone XS Max resmen tanıtıldı. iPhone XS Max ekran boyutu, özellikleri, fiyatı ve satış tarihi belli oldu mu? iPhone yeni modelleri ne zaman satışa çıkacak?

iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr tanıtıldı! İşte satış fiyatı ve satış tarihi

Apple’ın bu akşam yeni iPhone modelleriyle birlikte akıllı saatini de tanıttı. Apple’ın yeni iPhone modelinin ismi iPhone XS resmen tanıtıldı. iPhone XS normal boyutlarda olurken, büyük ekranlı modelin ismi bu kez farklı olarak iPhone XS Max oldu.

iPhone XS ve iPhone XS Max hangi özelliklere sahip? iPhone XS ve XS Max fiyatı ne kadar, Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

iPhone XS ve iPhone XS Max hangi özelliklerle geliyor?

iPhone XS modelleri daha iyi bir stereo efekti sunuyor. Sektörün ilk 7 nanometre yongasını kullanıyor. İşlemcisi A12 Bionic, 6,9 milyar transistörü üzerinde barındırıyor. A12 GPU, A11'den yüzde 50 daha hızlı. A12, toplamda A11'den yüzde 15 daha hızlı. iPhone'ların depolama alanı da artık 512 GB!

iPhone XS Max ekran boyutu

iPhone XS Max, 6.5 inçlik devasa bir ekrana ev sahipliği yapıyor. Böylece iPhone 8 Plus ile neredeyse aynı boyutlarda daha büyük bir ekran kullanıcılara sunuldu. iPhone XS Max ekranı 2688×1242 piksel çözünürlük ve 458 ppi piksel yoğunluğu sunuyor. 3D Touch ve True Tone kullanılmaya devam edilirken, 120 Hz yenileme hızına sahip.

512 GB DEPOLAMA ALANI

Maksimum depolama alanı seçeneği 512 GB‘a çıkarılan ve IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olan akıllı telefon, daha önce belirttiğimiz gibi uzay girisi, gümüş ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile geliyor.

AR, Memoji ve Siri kısayolları artık 9 kat daha hızlı çalışırken, çok daha düşük bir enerji harcanıyor. Yeni iPhone’ların grafik gücünü göstermek isteyen Apple, etkinlikte Elder Scrolls isimli oyun ile bir demo gösterisi yaptı.

İPHONE XS VE İPHONE XS MAX KAMERA ÖZELLİKLERİ

iPhone XS ve iPhone XS Max'in arka yüzünde 12 MP çift kamera bulunuyor. Bunlar 12 MP geniş kamera ve 12 MP tele foto kamera.