01:01Yangın çıkan traktördeki patlama anı kameradaTürkiye’nin en büyük yapay zeka festivali ‘CANİKFEST Yapay Zeka Yolculuğu’ kapsamında Samsun’a getirilen yapay zeka destekli robot Festman, Canik İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne getirildi.
Burada yapılan işlemle Festman’a ‘Canik Festman Canik’ adıyla fahri kimlik belgesi verildi.
İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Kök, böyle bir mühendisliğe fahri nüfus kimliği vermekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Canik Belediyemiz, yapay zeka teması altında CANİKFEST düzenledi.
Bu festival aracılığıyla Konya’dan yapay zeka ile çalışan ‘Festman’ adındaki robot getirildi. Biz de kendisini gördük ve çok memnun olduk. Festman’i formaliteden, fahri olarak Canik nüfusuna kattık. Bütün işlemler tamamlandı ve Festman fahri olarak Canikli oldu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
08:49Merve Sena'nın engelli kaldığı iğne soruşturmasında doktora 4 yıl hapis talebi
03:58Şırıngayla beslediği serebral palsili oğluna hem annelik hem babalık yapıyor
04:10Kaçkarlar'da zirveler bembeyaz, yaylalar rengarenk
01:30Bakan Göktaş, Babalar Günü'nü kutladı
03:37MSB'den 'Babalar Günü' klibi
08:15Dağda bacakları kırılan Yeni Zelandalı kayak devriyesi, tedavi sonrası bisikletle Özbekistan'a kadar pedal basıyor
04:56Adada yaşayan 93 yaşındaki kadına kayıkla yardım malzemesi ulaştırıldı