Oynatma Listesi
VİDEO

Antalya'da servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 29 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel personelinin taşındığı servis midibüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada 29 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına da anbean yansıdı.

Kaza, saat 12:30 sıralarında Çolaklı Mahallesi turizm yolunda meydana geldi. Otel personelinin taşındığı 07 C 82598 plakalı midibüs ile 06 AD 3636 otomobil kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Kazanın şiddetiyle kontrolden çıkan midibüs devrilerek, metrelerce sürüklendi. Kazada midibüste bulunan 29 kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılardan bir kısmı kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, diğerleri ise kazayı görüp olay yerine gelen çevredekiler ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüde kontrolsüz kavşakta midibüs ile otomobilin çarpışması, ardından kontrolden çıkan midibüsün devrildiği anlar yer aldı.

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)-

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER