Geri Dön
Kültür&SanatCandan müdürün son isteği yürekleri dağlayacak

Candan müdürün son isteği yürekleri dağlayacak

Kanal D’nin kült dizisi Arka Sokaklar izleyicilere bu akşam duygu dolu anlar yaşatacak. Aksiyonun dorukta olduğu bölümde, nefes kesen bir çatışmanın ortasında ağır yaralanan Candan müdür, mahsur kaldığı noktada yaşam mücadelesi veriyor.

 YÜREK BURKAN İSTEK

Kurşunların hedefi olan Candan, durumunun ciddiyetini fark ettiği anda Selin’e yürek burkan bir istekte bulunuyor. Ekip arkadaşlarına iletilmesini istediği “Sen benim yerime onlara söyler misin? Onlar, benim bugüne kadar çalıştığım en mükemmel ekip” sözleri, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatacak.

HAYAT İLE ÖLÜM ARASINDA

Selin ise umudunu kaybetmeyerek onu hayata bağlamaya çalışacak. “Buradan çıkınca siz kendiniz söylersiniz” diyerek Candan’ı teselli eden Selin’in gözyaşları, izleyicinin kalbine dokunacak. Hayat ile ölüm arasında geçen bu sahneler, ekran başındakilere duygusal anlar yaşatacak.

D Media imzalı Arka Sokaklar, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.