Oynatma Listesi
VİDEO

Londra Moda Haftası’nda podyuma Diyarbakırlı öğrenciler için çıktılar

Modacı Recep Demiray, her yıl dünyanın önde gelen tasarımcılarının buluştuğu London Fashion Week’te 20 özel tasarımını görücüye çıkardı. Baş manken olarak Türk model Tuğçe Aral’ın podyuma çıktığı defileden elde edilecek gelir ile Diyarbakır’da Selman Ortaokulu öğrencilerine kütüphane kurulacak.

Türk moda tasarımcıları 16-20 Şubat tarihleri arasında Londra Moda Haftası’nda koleksiyonlarını sergiledi. Leonardo Royal Tower Bridge London Hotel’de düzenlenen defilede Recep Demiray, 2024 sonbahar-kış kreasyonunda yer alan 20 özel tasarımını görücüye çıkardı. Ünlü Türk model Tuğçe Aral, podyumda baş manken olarak yürüdü.  Giorgina Ferri sponsorluğunda yapılan defile, seçkin davetlilerden büyük alkış aldı.

DİYARBAKIR’DA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE KÜTÜPHANE KURACAĞIZ

Defilenin finalinde konuklarını selamlayan Recep Demiray, Londra Moda Haftası’nda Türk bir tasarımcı olarak yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Defileden elde edilecek geliri kendisi için özel anlamı olan bir sosyal sorumluluk projesinde değerlendireceğini belirten Recep Demiray, “Londra’da ülkemi temsil etmekten dolayı çok gururluyum. Giorgina Ferri sponsorluğunda yaptığım bu defileden elde edilecek gelir ile memleketim olan Diyarbakır’da Selman Ortaokulu öğrencilerine bir kütüphane kuracağız” dedi.

İSTANBUL, (DHA)

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER