Geri Dön
Aladağ Zeydan Karalar, Aladağ’da muhtarlarla buluştu

Zeydan Karalar, Aladağ’da muhtarlarla buluştu

Zeydan Karalar, Aladağ’da muhtarlarla buluştu

Zeydan Karalar, Aladağ’da muhtarlarla buluştu

ADANA,(DHA)- ALADAĞ ilçesinde çok sayıda mahalleyi ziyaret edip, muhtarlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu Aladağ ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Köprücük, Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Kızıldam, Dölekli, Akören, Kökezli, Soğukoluk, Kıcak, Büyüksofulu, Gerdibi, Sivişli, Posyağbasan mahallelerini ziyaret eden Karalar, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

‘ADANMIŞLIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Kendisine gösterilen ilgi nedeniyle Aladağlı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, “Çok zor şartlarda devraldığımız belediyemizi önce ayağa kaldırdık, sonra hizmet edebilir hale getirdik, ardından devasa hizmetleri borçsuz yapabilir duruma geldik. Üstelik bunu pandemiye ve depreme rağmen gerçekleştirdik. Uyguladığımız mali disiplin ve bize has yönetim tarzımızla mali mucizeye imza attık. Hizmet ederken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Adana’mız için, hemşehrilerimiz için gece gündüz, adanmışlıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber