Geri Dön
Kozan Kocaispir: Kozan kazanacak, Adana kazanacak

Kocaispir: Kozan kazanacak, Adana kazanacak

Kocaispir: Kozan kazanacak, Adana kazanacak

Kocaispir: Kozan kazanacak, Adana kazanacak

Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- AK PARTİ Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, haftanın ilk gününü Kozan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, haftanın ilk gününü Kozan’da geçirdi.  AK Parti Kozan İlçe Başkanı Polat Kaya ile birlikte MHP Kozan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edan Kocaispir, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli ve MHP Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı ile bir araya geldi.
KOZAN’IN HER BİR SOKAĞINDA İZİMİZ VAR
Daha sonra AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı’nın da katılımı ile AK Parti Kozan İlçe Teşkilat Toplantısı’nda partililerle buluşan Kocaispir, teşkilatın içinden gelen biri olduğunu hatırlatarak, "2002 yılından beri Kozan’ın her bir sokağında izimiz var, dostlarımız var, arkadaşlarımız var. Bir ve beraber olursak, bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenirsek, birbirimizi desteklersek Allah’ın izniyle Kozan Belediyesini de Büyükşehir Belediyesini de kazanacağız ve hep beraber bu millete hizmet edeceğiz" diye konuştu. 
KOCAİSPİR’E KOZAN’DA YOĞUN İLGİ
Kozan teşkilatından çok çalışma sözü alan Başkan Kocaispir, ardından Kozan esnafı ile buluştu. Saimbeyli Caddesi'nde gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde Kocaispir, yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar ve esnaflar, Kocaispir ile sohbet etti, fikir alışverişinde bulundu. Pazartesi Pazarı’nda da pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluşan Kocaispir daha sonra Hacıbeyli, Tepecikören, Hacımirzalı ve Gaziköy Mahallelerinde geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirdi.  (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber