Geri Dön
Merkez Çukurova’da kreş kuraları çekildi

Çukurova’da kreş kuraları çekildi

Çukurova’da kreş kuraları çekildi

Çukurova’da kreş kuraları çekildi

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşleri'nde eğitim görecek çocuklar noter huzurunda kura çekilerek belirlendi. Kurada çocuğunun adı çıkan veliler büyük sevinç yaşadı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kreşlerin hem fiyat hem de altyapı olarak üst düzey olmasından dolayı büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Belediye Başkanı Soner Çetin’in hayata geçirdiği Gülen Yüzler Semt Kreşleri için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Atatürk Kadın Yaşam Köyü’nde yapılan kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Özgen ve Tesisler Müdürü Tahsin Akış nezaret etti. Kura çekiminde heyecanlı olduğu gözlenen veliler, kurada çocuklarının adı çıkınca büyük sevinç yaşadı.
Başkan Soner Çetin, çalışan kadınların en büyük sorununun çocuğunu güvenle emanet edebileceği bir yer olduğunu belirterek, “Bundan dolayı göreve gelir gelmez Gülen Yüzler Semt Kreşleri açmaya başladık. Geçen zaman içinde kreşlerimizin sayısı 8 oldu. 9’uncu kreşimizi de yakın zamanda açacağız. Hem eğitim olarak üst düzey hizmet veriyoruz hem de fiyatlarımız çok uygun. Bundan dolayı kreşlerimiz hemşehrilerimiz tarafından tercih ediliyor. Kreşlerimize gösterilen ilgi bizi yeni kreşler açmaya itiyor. Bunu da yapacağız” dedi.
Kurada ismi çıkan çocukların velileri aranacak, 31 ağustos tarihine kadar kesin kayıt yaptırılacak ve ilk kez kreşe başlayacak çocukların uyum eğitimi aynı tarihte başlayacak. Kreşler tüm öğrenciler için ise 5 eylül tarihinde açılacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber