Geri Dön
AdıyamanBaşhekim Şirik, tedavisi süren gaziyi ziyaret etti

Başhekim Şirik, tedavisi süren gaziyi ziyaret etti

Başhekim Şirik, tedavisi süren gaziyi ziyaret etti

Başhekim Şirik, tedavisi süren gaziyi ziyaret etti

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)-ADIYAMAN Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, Irak'ın kuzeyinde terörist saldırısında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Murat Döyan'ın tedavisini durumunu yakından takip ediyor.
Irak'ın Zap bölgesinde bölücü terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen saldırıda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Murat Döyan, GATA'daki tedavisinin ardından memleketi Adıyaman’a getirildi. Tedavisine evde devam eden Gazi Döyan'ı ziyaret eden Başhekim Şirik, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Başhekim Şirik, uzman çavuşun babası ve aynı zamanda Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli olan Halit Döyan ile sağlığıyla ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.
Vatanı için canını hiçe sayan kahraman güvenlik güçlerinin ülkesinin bekası için korkusuzca mücadele ettiklerini belirten Şirik, "Murat kardeşimizin sağlığıyla yakından ilgileniyoruz. Personellerimizle birlikte tedavi sürecini yakından takip ederek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Yüce Allah, vatanımızın ve milletimizin bekası için vatan ve bayrak aşkıyla vatan savunması yapan kahraman Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin. Kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıklarının hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Kahraman gazimiz Piyade Uzman Çavuş Murat Döyan kardeşimize de Yüce Allah´tan acil şifalar diliyoruz. Tüm güvenlik güçlerimize tekrar şükranlarımı sunuyorum. Her zaman onların yanındayız. Murat kardeşimizin vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna yaptığı fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız." dedi.
FOTOĞRAFLI
 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber