Çifte komşu cinayetinin şüphelileri adliyede

Kadir KAPLAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da halı silkeleme ve gürültü nedeniyle çıkan kavgada alt komşuları Cemil Bodur (73) ve eşi Sevim Gül Bodur (66) çiftini silahla vurarak öldürdükleri suçlamasıyla gözaltına alınan E.İ. ve eşi N.İ. adliyeye sevk edildi.
Örnekevler Mahallesi Fatih Gümüş Caddesi'ndeki Kutlay Apartmanı'nda, dün sabah saatlerinde, Cemil Bodur ve Sevim Gül Bodur çiftiyle üst kat komşuları E.İ. ve eşi N.İ. arasında halı çırpma ve gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre E.İ. ve N.İ., Bodur çiftine tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sevim Gül Bodur'un hayatını kaybettiği belirlendi. Cemil Bodur ise ilk müdahale sonrası götürüldüğü hastanede kurtarılamadı.
E.İ. ve N.İ. polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli bugün sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından Afyonkarahisar Adliyesi'ne sevk edildi.
TOPRAĞA VERİLDİLER
Afyonkarahisar'da halı silkeleme ve gürültü nedeniyle komşularıyla çıkan kavgada silahla öldürülen Cemil Bodur ve eşi Sevim Gül Bodur çifti, son yolculuğuna uğurlandı. Paşa Camisi'ndeki cenazeye, çiftin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Bodur çifti, toprağa verildi. (DHA)








