Geri Dön
Merkez Amasya'da otel projesi için imzalar atıldı

Amasya'da otel projesi için imzalar atıldı

Amasya'da otel projesi için imzalar atıldı

Amasya'da otel projesi için imzalar atıldı

Şerife Serap KARA-Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Hilton Garden için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı. Başkan Sarı, “Önümüzdeki turizm sezonuna oteli hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Kentin ilk ve tek markalı oteli olacak Hilton Garden Inn önümüzdeki turizm sezonunda hizmete girecek. Otel, iş ve gezi amaçlı seyahat edenler ile bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak. Eski belediye binasının Hilton oteline dönüştürülmesi için ihalesinin yapılmasının ardından Başkan Mehmet Sarı yüklenici firma yönetim kurulu başkanı Memduh Yılmaz Türkoğlu ile sözleşme imzaladı.

‘ÖNÜMÜZDEKİ TURİZM SEZONUNDA HİZMETE AÇACAĞIZ’

Otelin faaliyete geçmesi ile birlikte Amasya’nın dünyaya açılacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "Amasya’mız için olmazsa olmaz Hilton Oteli’nin sözleşmesini imzaladık. Arkadaşlarımız Pazartesi günü yüklenici firmaya yer teslimini yapacaklar. Hafta içerisinde kamyonları ve işçileri çalışırken göreceksiniz. Amasya’mızda ayrı bir güzelliğin inşasını göreceksiniz. Niyet hayır akıbet hayır. İnşaatın yasal süresi 300 gün ama biz bunu gece-gündüz çalışarak daha kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Oteli önümüzdeki turizm sezonunda hizmete açmak istiyoruz. Amasyalı hemşehrilerimize Hilton Otelimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

‘GECE- GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ’

Memduh Yılmaz Türkoğlu ise, “Şirketimiz bu otelin yapımı için yüklenici firma olmuştur. Sektörde 35 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Kısa sürede inşallah oteli Amasya’ya kazandıracağız. Yasal süremiz 300 gün fakat Başkan Mehmet Sarı sözleşme imzalanırken bunu çok uzun bir süre gördü, yılbaşına kadar tamamlanmasını istedi. Bizde gece gündüz demeden çalışacağız ve Başkan Mehmet Sarı’nın talimatını yerine getireceğiz.” (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber