Geri Dön
Antalya AEAH'den Güvenli ve Yaşlı Dostu Acil Servis projesi

AEAH'den Güvenli ve Yaşlı Dostu Acil Servis projesi

AEAH'den Güvenli ve Yaşlı Dostu Acil Servis projesi

AEAH'den Güvenli ve Yaşlı Dostu Acil Servis projesi

 

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Eğitim ve Araştırma Hastanesi (AEAH) koordinatörlüğünde yürütülen 'Safe and Friendly Emergency Medicine for Elderly (SAFE ME)- Güvenli ve Yaşlı Dostu Acil Servis Projesi' kapsamında, Ankara'da proje ortaklarının katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi koordinatörlüğünde; Erasmus+ Programı Ana Eylem 2- Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklıklar programı kapsamında 'Safe and Friendly Emergency Medicine for Elderly (SAFE ME)- Güvenli ve Yaşlı Dostu Acil Servis Projesi' hayata geçirildi. Projenin bilgilendirme, yaygınlaştırma ve çoğaltıcı faaliyetleri kapsamında planlanan toplantı 17 Kasım tarihinde Ankara'da proje ortağı ATUDER'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Kalite Akreditasyon ve Çalışan Hakları Dairesi Başkanı ve çalışanları, hastane başhekimi, hastane ARGE birim sorumlusu, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi AD, Ankara SUAM, Medicana Ankara Hastanesi, Etlik Şehir Hastanesi, Hacettepe Üniversitesi Aile Hekimliği AD, ATUDER, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kamu Hastaneleri MHRS Birimi çalışanlarının yanı sıra pek çok farklı sektörlerden katılım sağlandı.

Toplantıda proje koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Keşaplı tarafından projenin başlangıç aşamasından bugüne kadar tüm süreçlerini kapsayan genel bir proje tanıtım sunumu yapıldı ve SAFE ME projesi araştırmacıları tarafından proje çıktıları hakkında bilgi verildi. Toplantının sonunda katılımcıların soruları cevaplanarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Bu toplantıda farklı sektörlerde yer alan katılımcıların geriatrik hastanın acil serviste yönetilmesi konusunda farkındalığı sağlanırken, farklı proje fikirlerinin oluşması ve iş birliği yapılmasının temelleri atıldı.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber