Geri Dön
AntalyaVali Şahin'den 19 Mayıs mesajı

Vali Şahin'den 19 Mayıs mesajı

Vali Şahin'den 19 Mayıs mesajı

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Valisi Hulusi Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şahin'in mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Kıymetli Antalyalı Hemşehrilerim, Aziz Milletimizin yeniden şahlanışının ilk adımı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha büyük bir gurur, umut ve coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

19 Mayıs; umudun, cesaretin ve yeniden dirilişin adıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı bu kutlu yürüyüş, Türk milletinin yeniden ayağa kalkışının adeta işaret fişeği olmuştur. 19 Mayıs sabahı doğan hürriyet güneşi, aradan geçen bir asra rağmen bugün de milletimizin ufkunu aydınlatmaya devam etmektedir.

Sevgili gençler, Cumhuriyetimizin kurucu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Bütün ümidim gençliktedir' sözüyle sizlere duyduğu güveni en güçlü şekilde ifade etmiştir. Çünkü sizler; yalnızca yarınlarımızın değil, bugünümüzün de en büyük gücü, enerjisi ve umudusunuz. Türkiye’nin geleceği; düşünen, araştıran, üreten, sorumluluk alan ve ülkesine inanan gençlerin omuzlarında yükselecektir. Eğitimden bilime, teknolojiden sanata, spordan girişimciliğe kadar her alanda ortaya koyacağınız emek, kararlılık ve başarı; ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacaktır. Kendinize güvenin. Hayal kurmaktan vazgeçmeyin. Çalışmaktan yorulmayın. Çünkü bu ülke; azim gösteren, emek veren ve üretmekten vazgeçmeyen gençleriyle büyümeye devam edecektir. Sizlerin ortaya koyacağı her başarı; yalnızca kendi hayatınızı değil, milletimizin ortak geleceğini de aydınlatacaktır. Bizler de sizlerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi, kendilerini her alanda geliştirebilmesi ve hedeflerine ulaşabilmesi için tüm imkânlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin azmi, inancı ve kararlılığıyla ülkemizin çok daha güçlü yarınlara ulaşacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta kıymetli gençlerimiz olmak üzere, aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Bu vesileyle, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum." (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber