Geri Dön
Merkez Futbol maçında dayak yiyen Suriyeli kaleci: Psikolojim bozuldu

Futbol maçında dayak yiyen Suriyeli kaleci: Psikolojim bozuldu

Futbol maçında dayak yiyen Suriyeli kaleci: Psikolojim bozuldu

Futbol maçında dayak yiyen Suriyeli kaleci: Psikolojim bozuldu

Deniz BAŞLI / ARDAHAN, (DHA)- ERZURUM'da oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2'nci Bölge 3'ncü Grupta Yakutiye Belediyespor ile Serhat Ardahanspor futbol takımları arasında oynanan karşılaşmanın sonunda tekme ve yumruklar konuştu. Maçı 1-0 kaybederek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Yakutiye Belediyesporun futbolcuları hakemin bitiş düdüğü ile birlikte rakip futbolculara saldırdı. Maç esnasında top kendisine geldiğinde ağır hareketlerle oyunu sık sık yavaşlatan Ardahanspor kalecisi Samer Mslmani hedef noktası oldu. Mslmani, "O kadar vurdular ki psikolojim bozuldu" dedi.
HEDEFTE O VARDI
    Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 4 nolu sahada Pazar günü oynanan futbol müsabakasında istenmeyen görüntüler yaşandı. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2'nci Bölge 3'ncü Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yakutiye Belediyespor, konuk ettiği Serhat Ardahanspor'a 90+6 da Kemal Koçak'ın golüyle 1-0 mağlup oldu. Oldukça gergin geçen maç sonunda ev sahibi ekibin futbolcuları, hakemin bitiş düdüğü ile rakip takımın futbolcularına saldırdı. Maç esnasında top kendisine geldiğinde ağır hareketlerle oyunu sık sık yavaşlatan Ardahanspor kalecisi Samer Mslmani ise hedef noktası oldu. Güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı kavgada 10-15 kişinin tekme tokat vurduğu Suriye uyruklu kaleci çeşitli yerlerinden yaralandı. Canını zor kurtaran Suriyeli Samer Mslmani yaşanan bu olaylara çok üzüldüğünü söyledi.
BEN SADECE FUTBOL OYNADIM
    Evli ve 2 çocuk babası olan Mslmani, "Ülkemde yıllarca kalecilik yaptım ve milli takımda oynadım. Savaşta evimize bomba düşmesi sonucu babam ve kardeşim öldü. Yedi yıldır Türkiye'de çeşitli kulüplerde oynadım. Üç aydır Ardahan sporun kalesini koruyorum. Pazar günü oynadığımız maçı 1-0 kazandık. Maalesef maç sonunda olaylar çıktı. Rakip takımdan çok sayıda kişi bana vurdu. Allah ıslah etsin. Bir çok yerimden yaralandım. Ben sadece futbol oynadım. Kimseye bir şey yapmadım. Maalesef onlar bana bunu yaptı. Olaydan sonra psikolojim çok bozuldu. Futbol Federasyonu nasıl bir ceza verecek onu bekliyorum. Taraftarlarda otobüsün lastiğini bıçaklamış. Biz dönüşte kaza yapabilirdik. Hepimizin hayatı tehlikeye girebilirdi" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAF
 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber