Geri Dön
KuşadasıKuşadası Adabahçe'de yaz hasadı sürüyor

Kuşadası Adabahçe'de yaz hasadı sürüyor

Kuşadası Adabahçe'de yaz hasadı sürüyor

AYDIN,(DHA)-AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, yerel tarımsal üretimi geliştirmek ve tüketicilerin sağlıklı gıdaya aracısız ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Adabahçe'de yaz hasadı sürüyor. Adabahçe'den toplanan sebze ve meyveler, Halk Ada Market aracılığıyla uygun fiyatlarla Kuşadalıların sofralarına ulaştırılıyor.

Kuşadası Belediyesi tarafından 'Toprağa Sarıl, Üretime Katıl' sloganıyla 6 yıl önce ilk fidelerin dikildiği Adabahçe'de, yaz güneşinde olgunlaşan sebze ve meyvelerin hasadına devam ediliyor. Kış hasadının da verimli geçtiği arazide, mayıs ayında ekilen salatalık, acur, patlıcan, domates, kabak ve yeşil biberin yanı sıra kavun ve karpuzlar toplanıyor.

HASAT EDİLEN ÜRÜNLER SATIŞA HAZIRLANIYOR

Adabahçe'de yetiştirilen ürünler, hasat edildikleri gün Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından satışa hazırlanıyor. Ürünler daha sonra Türkmen Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı'ndaki Halk Ada Market satış mağazasına ulaştırılarak uygun fiyatlarla Kuşadalılarla buluşturuluyor.(DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber