Geri Dön
BursaBursalılar şampiyonluk maçını hep birlikte izledi

Bursalılar şampiyonluk maçını hep birlikte izledi

Bursalılar şampiyonluk maçını hep birlikte izledi

Ebru VARDAR/BURSA, (DHA)-BURSASPOR, evinde oynadığı maçta Somaspor’u 5-1 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, binlerce Bursalı da şampiyonluk maçını Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan dev ekranlarda hep birlikte izledi.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 33’üncü hafta karşılaşmasında Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu'nda Somaspor ile karşı karşıya gelen Bursaspor, maçtan 5-1 galibiyetle ayrıldı. Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Bursaspor, önümüzdeki yıl TFF 1’inci Lig'de mücadele edecek. Bursa Büyükşehir Belediyesi de kurduğu dev ekranlarla şampiyonluk maçını Bursaspor taraftarıyla buluşturdu. Şehrin dört bir yanı Büyükşehir Belediyesi tarafından yeşil beyaz bayraklarla donatılırken, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şahin Biba da maç öncesinde çocuklara Bursaspor bayrağı dağıttı. Taraftarlara da Türk Bayrağı ve Bursaspor bayrağı dağıtılırken, trafik lambalarına da 'Şampiyon Bursaspor' yazan Büyükşehir Belediyesi, yeşil beyaz sevdayı kentin her bir köşesine taşıdı. Hüdavendigar Kent Parkı ve Kültürpark Atatürk Stadyumu girişinde kurulan dev ekranlarda şampiyonluk maçını izleyen binlerce Bursalı, Bursaspor’un 5-1 kazandığı maçın bitiş düdüğüyle birlikte alanı bayram yerine çevirdi.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şahin Biba, şehir olarak büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Şampiyonluk coşkusunu yaşatmak adına Bursa’nın dört bir tarafına Bursaspor bayrakları astıklarını belirten Başkanvekili Biba, “40 binden fazla taraftarımız şampiyonluk coşkusunu statta yaşarken, bizler de iki farklı noktada dev ekran kurarak stada gelemeyen taraftarımızın aynı coşkuyu yaşamasına katkı sunduk. Binlerce Bursaspor bayrağı dağıttık. Şampiyonluk yolunda büyük emekleri olan Bursaspor Başkanı Enes Çelik’i, yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları ve en önemlisi taraftarları tebrik ediyorum. Şampiyonluk, şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah seneye de Süper Lig’e çıkmanın coşkusunu hep birlikte yaşayacağız” dedi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber