Geri Dön
İnegölİnegöl’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

İnegöl’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

İnegöl’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 106’ncı yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bursa’nın İnegöl ilçesinde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, saat 09.30’da Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk töreniyle başladı. Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulmasının ardından kutlamaların ilk bölümü tamamlandı. Çelenk töreni sonrası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri Şakir Lakşe İlkokulu organizasyonuyla İnegöl Kapalı Spor Salonunda devam etti. Burada okul öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilere ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Protokolün de eksiksiz katılım gösterdiği programda, 23 Nisan’ın baş kahramanı çocuklar izleyenlere sundukları gösterilerle renkli görüntüler ortaya koydu.

ÖĞRENCİLERİN PERFORMANSI ALKIŞ ALDI

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yer aldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, ilçede düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri de protokol üyelerince takdim edildi. Ayrıca program kapsamında; şiirler, kurtuluş savaşı oratoryosu, halk oyunları gösterileri, ritim gösterisi, Anadolu Ateşi ve modern dans gösterileri, koro ile ront gösterisi öğrenciler tarafından sunuldu. Gösterilerdeki başarılı performans izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber