Geri Dön
Merkez Atış Motorsport’da hedef Türkiye Ralli Şampiyonluğu

Atış Motorsport’da hedef Türkiye Ralli Şampiyonluğu

Atış Motorsport’da hedef Türkiye Ralli Şampiyonluğu 

Atış Motorsport’da hedef Türkiye Ralli Şampiyonluğu

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)-TÜRKİYE Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonasında birinciliği hedefleyen Atış Motorsport'da Takım Genel Direktörü İsmet Toktaş, "Atış Gurubunun da desteği ile daha büyük hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. Sadece 1 yıl önce kurulmasına rağmen, ilk yılında takımımız tırmanma kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu elde etti. İnşallah bunun devamı gelecektir. Uzun zaman sonra Bursa’ya ralli kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Atış Motorsport Takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında, Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 2023 sezonunda Türkiye Tırmanma Şampiyonası’na hızlı bir giriş yapan ve AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası Takımlar Şampiyonluğu’nu kazanan Atış Motorsport, Bursa’ya şampiyonluk kupasını getireceklerinin sözünü verdi. 2024 sezonu için uzun soluklu bir şampiyona olan Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonasında, Atış Motorsport’un takım direktörlüğü koltuğunda İsmet Toktaş otururken, sportif direktörlüğü ise 3 kez Türkiye ralli şampiyonluğunu kazanmış olan Burak Çukurova yapacak. Burak Başlık ve co-pilotu Sedat Bostancı, Skodo Fabia R5 ile Türkiye Ralli Şampiyonası Genel Klasman RC2’de başarı için ter dökecek. Şampiyonada yarışacak diğer pilotların ise 2 çeker RC4 Çağlayan Çelik- Koray Akgün Peugeot 208, 2 çeker RC4 Refik Bozkurt- Bahadır Özcan Peugeot 208 ve Türkiye Ralli Şampiyonası Bayan Pilotlar Klasmanı RC4 Sevcan Sağıroğlu- Güray Akgün Ford Fiesta R1T olacağı açıklandı.
Basın toplantısında hedeflerini açıklayan takım genel direktörü İsmet Toktaş, "Atış Grubunun da desteği ile daha büyük hedeflerle yolumuza devam ediyoruz. 2024’te daha geniş ve güçlü bir kadro ile yola çıkıyoruz. Çok ciddi hazırlıklar yaptık. Sadece 1 yıl önce kurulmasına rağmen, ilk yılında takımımız tırmanma kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu elde etti. İnşallah bunun devamı gelecektir. Uzun zaman sonra Bursa’ya ralli kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu getirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
‘2024 YILINDA DA ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEK İSTİYORUZ’
Toktaş'ın ardından söz alan sportif direktör Burak Çukurova, “Biz yola çıkarken çok iyi bir takım oluşturmak istedik. Bunu geçen sene tırmanmada elde ettiğimiz şampiyonlukla kanıtladık. 2024 yılında da şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. 5 ekip olacağız. Spora güzel bir şeyler katmak istiyoruz. Bursa’ya bu şampiyonlukları getirmek istiyoruz” diye konuştu.
‘ÇUKUROVA’NIN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANIP, ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ’          
Atış Motorsport 2023 sezonu Takım Direktörü Burak Başlık da “Bu yılki yarışlar için daha geniş bir kadro oluşturmak istedik. 2018 yılından beri Atış Yapı, bizim yanımızdaydı. Yarışlarda beni destekliyorlardı. İlk defa ben 4 çeker bir araba ile yarışacağım. Bu sene Burak Çukurova’nın tecrübelerinden faydalanıp, onunla birlikte takımımıza getireceğimiz değerli puanlarla Türkiye Ralli Şampiyonu olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber