Geri Dön
Osmangazi CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Yorulmak yok, asıl şimdi başlıyoruz

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Yorulmak yok, asıl şimdi başlıyoruz

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Yorulmak yok, asıl şimdi başlıyoruz

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Yorulmak yok, asıl şimdi başlıyoruz

Cansel ORUÇ/BURSA, (DHA)-CUMHURİYET Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Sizlerin bu coşkusunu görmek gücümüze güç, enerjimize enerji katıyor. Yorulmak nedir bilmeden çalışacağız. Asıl şimdi başlıyoruz” dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak 27 isimden biri olan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, sahadaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Adaylığının açıklandığı ilk günden bu yana her gün Bursa’nın farklı ilçeleri ve mahallelerine giden Bozbey, yoğun programıyla dikkat çekiyor. Dün ziyaretlerine devam eden Bozbey’in ilk durağı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu oldu. Ardından sırasıyla Namazgah ve Elmasbahçeler mahallelerinde pazar ziyareti yapan Bozbey, Atıcılar Mahallesi ziyareti ve iftar programının ardından Başaran Mahallesi’ndeki esnafı da ziyaret etti. Yeşilova, Küçükbalıklı ve Altınova mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Bozbey, Küçükbalıklı Meydanı’nda ise nokta miting düzenledi.

Bozbey burada yaptığı konuşmada, “Geç saate aldırış etmeden bizi karşıladığınız için teşekkür ediyorum. Sizlerin bu coşkusunu görmek gücümüze güç, enerjimize enerji katıyor. 5 yıldır sahadayız. ‘Sıkılmadık el, gezilmedik mahalle bırakmayacağız’ demiştik. Yorulmak nedir bilmeden çalışacağız. Asıl şimdi başlıyoruz. 1 Nisan’dan itibaren, aynı tempoyla görevimize başlayacağız inşallah” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber