Geri Dön
Çanakkale Gelibolu'da trafik kazası; 1 ölü

Gelibolu'da trafik kazası; 1 ölü

Gelibolu'da trafik kazası; 1 ölü

Gelibolu'da trafik kazası; 1 ölü

DOĞAN ZELOVA/ ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE’nin Gelibolu ilçesi Bolayır kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, saat 18.00 sıralarında Keşan – Gelibolu yolu Bolayır kavşağında meydana geldi. Gelibolu istikametine doğru seyir halinde olan H.C. yönetimindeki TIR Bolayır köyü kavşağına geldiğinde, sahil yolundan ana yola çıkmakta olan 17 ABY 541 plakalı Remzi Türker’in (62) kullandığı araca çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza bölgesine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri, ikinci bir kazayı önlemek için yolda güvenlik önlemi aldı. Öte yandan çarpışmanın etkisi ile yol kenarındaki tarlaya savrulan ve araçta sıkışan Remzi Türker itfaiye ekiplerince, sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve durumun ağır olduğu bildirilen Türker ambulans ile Gelibolu Şehir Koray Onay Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada tedaviye alınan Türker'in yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Remzi Türker’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldığı öğrenildi. 
Öte Yandan TIR sürücüsü H.C. ise ifadesi alınmak üzere karakola sevk edildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber