Diyarbakır’da öğrenciler ve ailelerine yönelik piknik etkinliği

Seyfettin EKEN/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden burs alan 150 öğrenci ve aileleri, Çınar ilçesindeki hipodromda düzenlenen piknikte bir araya geldi.
Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden burs alan 150 öğrenci ve ailelerine yönelik, Çınar ilçesindeki hipodromda piknik etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklar atlarla vakit geçirip onları besleme imkanı buldu, gün boyunca at binme, ok atma, badminton gibi çeşitli sportif ve sosyal faaliyetlere katıldı.
‘VAKIF KÜLTÜRÜ BUGÜN DE YAŞIYOR’
Vakıf hayır şartlarının yalnızca maddi destek sağlamaktan ibaret olmadığını belirten Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürü Hakan Demir, “Ecdadımızın emanet ettiği vakıf kültürü, sosyal ve kültürel alanda da topluma katkı sunuyor. Çocuklarımızın kendilerini kıymetli hissetmelerine, yeni tecrübeler edinmelerine ve aileleriyle birlikte mutlu hatıralar biriktirmelerine vesile olmayı da hedefliyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinde gördüğümüz her tebessüm, vakıf iyiliğinin yüzyılları aşarak bugün de yaşamaya devam ettiğinin en anlamlı göstergesidir" dedi.(DHA)







