Geri Dön
Merkez Vali Ünlü Giresunlularla vedalaştı

Vali Ünlü Giresunlularla vedalaştı

Vali Ünlü Giresunlularla vedalaştı

Vali Ünlü Giresunlularla vedalaştı

Gülşen Akyol MUTLU/GİRESUN, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Manisa’ya atanan Giresun Valisi Enver Ünlü için veda töreni düzenlendi.
Giresun Valiliği bahçesinde düzenlenen törene Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Emre Meral, belediye başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
‘BİR KUSURUMUZ OLDUYSA AF OLA’
Vali Ünlü yaptığı veda konuşmasında, “Bugün Giresun’daki görevimiz sona erdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Giresun’dan Manisa’ya atandım. Giresun’da birlikte çalıştık. Bir kusurumuz olduysa af ola. Kuvayımilliye kahramanlarının şehrinden gidiyoruz. İnşallah haklarınızı helal etmişsinizdir. Bu şehre hizmet etmek bizim için büyük bir gururdur. Manisa’da da bir kardeşiniz olduğunu, açık bir kapınız olduğunu unutmayın. Yeşili ile mavisi ile bu şehir cennet gibi bir şehir” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber