Geri Dön
MerkezHakkari'de evin duvarı çöktü

Hakkari'de evin duvarı çöktü

Hakkari'de evin duvarı çöktü

Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ'de etkili olan sağanağın ardından toprak evin ikinci katının duvarı kısmen çöktü. Mutfaktaki beyaz eşyalarda hasar oluştu.

Olay, sabah saatlerinde Pehlivan Mahallesi’nde meydana geldi. Erol Kanat ve eşi, çocuklarını okula gönderdikten sonra kahvaltı yapmak için mutfağa geçti. Bu sırada yağışların etkisiyle evin mutfak ve banyo kısmındaki duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Çökme sırasında evde panik yaşanırken, aile bireyleri kendilerini dışarı attı. Evde ciddi hasar oluştuğu ve yapının kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

Belinde 6 platin bulunan ve yüksek tansiyona bağlı olarak sağ gözünü kaybeden 2 çocuk babası Erol Kanat, sağlık sorunları nedeniyle çalışamadığını ifade ederek, yetkililerden yardım istedi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle toprak bir evde kirada yaşadıklarını ifade eden Kanat, yaşadıkları korkuyu anlattı.

Mahalle sakinleri ise bölgede benzer durumda birçok eski ve toprak yapının bulunduğunu, özellikle yağışlı havalarda risk oluştuğunu belirterek, yetkililerden önlem almalarını istedi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber