Geri Dön
Hassa Aktepe ve Akbez'in altyapı sorunu çözüldü

Aktepe ve Akbez'in altyapı sorunu çözüldü

Aktepe ve Akbez'in altyapı sorunu çözüldü

Aktepe ve Akbez'in altyapı sorunu çözüldü

HASSA(Hatay),(DHA)- TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’ya bağlı Aktepe ve Akbez’in altyapı sorununu çözdü. Çalışmalar kapsamında mahallelere 60 bin 499 metre kanalizasyon, 49 bin 181 metre de içme suyu hattı döşenecek.
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Aktepe ve Akbez mahallelerinin altyapısının tamamlanması için tüm süreçlerin tamamlandığı ve yetkili firmanın şantiyesinin bulunduğu alana ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Yayman’a Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, mahalle muhtarları, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar eşlik etti. 
'BİZ VATANDAŞIMIZIN DERDİYLE DERTLENMEYE DEVAM EDİYORUZ'
Ziyaret esnasında Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yapması gereken, ancak ihmal edilen bir çalışmayı daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle çözüme kavuşturdukları için memnun olduklarını belirten Milletvekili Yayman, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, İller Bankamıza teşekkür ediyoruz. Hep 'Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar' diyoruz. Mahallelerimizin hem içme suyu, hem de altyapı sorununu çözüyoruz. Aslında bu çalışma Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda. Ama onlar yapmazsa yapmasın. Biz mahallelerimizin, hemşerilerimizin dertleriyle dertlenmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 
KARATAŞ: İÇME SUYU VE KANALİZASYON SORUNU TARİHE KARIŞACAK 
Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ise “İnşallah Akbez ve Aktepe’nin hem altyapı, hem de içme suyu sorunu 5 ay içinde tarihe kavuşacak” ifadelerini kullandı. 
Milletvekili Yayman, şantiyeyi de gezerek personellere çalışmaları bir an önce bitirmeleri için çağrıda bulundu.
ÇALIŞMALAR 120 GÜNDE TAMAMLANACAK
Çalışmalar kapsamında 60 bin 499 metre kanalizasyon, 49 bin 181 metre de içme suyu hattı döşenecek. Çalışmalar, 120 günde bitirilecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI



 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber