Geri Dön
İskenderun Zeynep-Deniz Şahutoğlu tenis turnuvası sona erdi

Zeynep-Deniz Şahutoğlu tenis turnuvası sona erdi

Zeynep-Deniz Şahutoğlu tenis turnuvası sona erdi

Zeynep-Deniz Şahutoğlu tenis turnuvası sona erdi

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay), DHA )- HATAY'ın Arsuz ilçesinde hizmet verecek olan Zeynep-Deniz Şahutoğlu Spor Tesisleri MD Tenis Academy, düzenlenen tören ve yurt genelinden 53 sporcunun katıldığı turnuva ile hizmete girdi.

Nardüzü'nde bulunan Zeynep-Deniz Şahutoğlu Spor Tesisleri MD Academy'nin tenis kortlarında düzenlenen turnuvada 8-9-10 yaş grubu tenisçiler heyecan dolu maçlar çıkarttı. İzleyenlere keyifli karşılaşmalar izleten 53 sporcunun müsabakaları sonucunda dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Törene Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün ve çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcileri ile aileler katıldı. Kupa töreninde konuşan Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, sporcuların turnuvada gösterdikleri başarıdan mutlu olduklarını ifade ederek, “Bu organizasyonu düzenleyen ve gerçekleştiren tüm ekibe teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvanın düzenlenmesinde büyük emekleri olan depremde hayatını kaybeden ikiz tenisçiler Zeynep-Deniz Şahutoğlu’nun babaları Dr. Yılmaz Şahutoğlu ise bölge adına oldukça önemli bir tenis turnuvasına ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadıklarını kaydetti. Şahutoğlu, “Çocuklarımızın burada spor yapmaları böylesi güzel bir turnuvada yer almaları onlar ve bizler adına çok sevindirici” diye konuştu.

Törende yaş kategorilerine göre ilk 3'e giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber