Geri Dön
İstanbulBeşiktaş – Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçından notlar

Beşiktaş – Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçından notlar

Beşiktaş – Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük maçından notlar

Sergen Yalçın’dan 2’si zorunlu 3 değişiklik

Vasquez ilk kez forma giydi

Taylan Bulut 11 maç sonra 11’de

Marcelo ve Josef, maçı takip etti

Orkun Kökçü’ye ödül

Şampiyon güreşçi Nesrin Baş’a plaket

Olgucan KALKAN / İSTANBUL,(DHA)- SÜPER Lig’in 31’inci haftasında Beşiktaş sahasında Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Tüpraş Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayan karşılaşmada Batuhan Kolak düdük çaldı. Kolak’ın yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Mehmet Salih Mazlum üstlendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Türkiye Kupası’nda 3-0 kazanılan karşılaşmanın 11’inde, 2’si zorunlu 3 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam sarı kart cezalıları Ersin Destanoğlu ve Amir Murillo’nun yerlerine Vasquez ve Taylan Bulut, Cerny’nin yerine ise Rashica’yı 11’de görevlendirdi.

Kalede eldivenleri Devis Vasquez’e emanet eden Yalçın, savunma dörtlüsünü; Taylan Bulut, Agbadou, Emirhan Topçu ve Rıdvan Yılmaz’dan oluşturdu. Savunmanın hemen önünde Ndidi’yi görevlendiren Yalçın, hücum hattının sağında Rashica, ortasında Orkun Kökçü ve Olaitan, solunda ise El-Bilal Toure’yi sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adamın gol yollarındaki tercihi ise Hyeon-gyu Oh oldu.

VASQUEZ İLK KEZ FORMA GİYDİ

Siyah-beyazlı ekibin devre arası transfer döneminde Roma’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Devis Vasquez, ilk kez siyah-beyazlı formayla maça çıktı. Devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilen Kolombiyalı file bekçisi, sezonun ikinci yarısında Ersin’in arkasında yedek kulübesinde kalmıştı.

TAYLAN BULUT 11 MAÇ SONRA 11’DE

Beşiktaş’ta uzun bir süre sonra forma giyen diğer bir isim ise sağ bek Taylan Bulut oldu. 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu, son olarak Türkiye Kupası’nda Kocaelispor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada ilk 11’de forma giymişti. Taylan daha sonraki 9 lig maçında kadroya alınmamış; ligde Samsunspor, Türkiye Kupası’nda ise Alanyaspor ile oynanan maçların kadrosunda yer almış ancak süre bulamamıştı.

MARCELO VE JOSEF, MAÇI TAKİP ETTİ

Siyah-beyazlı ekibin eski futbolcuları Marcelo Guedes ve Josef de Souza, Fatih Karagümrük maçını stadyumda takip etti. Beşiktaş’ta, Fatih Karagümrük karşılaşmasını eski futbolcuları tribünden izledi. Siyah-beyazlı formayla daha önce şampiyonluk yaşayan Marcelo Guedes ve Josef de Souza, farklı bir etkinlikte yer almak için İstanbul’a gelmişti. Şampiyon futbolcular, Fatih Karagümrük mücadelesinde eski takımlarına destek olmak için Tüpraş Stadyumu’nda yerlerini aldı.

ORKUN KÖKÇÜ’YE ÖDÜL

Beşiktaş Kaptanı Orkun Kökçü’nün Gençlerbirliği karşılaşmasında attığı frikik golü, futbolseverlerin oylarıyla Mart ayının en güzel golü seçildi. Kaptan Orkun Kökçü, Fatih Karagümrük karşılaşması öncesinde ödülünü aldı. Orkun’a ödülünü Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Temsilcisi Gür Onar verdi.

ŞAMPİYON GÜREŞÇİ NESRİN BAŞ’A ÇİÇEK

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen 2026 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Beşiktaşlı güreşçi Nesrin Baş, 68 kiloda altın madalyanın sahibi olmuştu. Fatih Karagümrük mücadelesi öncesinde şampiyon güreşçiye çiçek takdim edildi. Beşiktaş 2’nci Başkanı Hakan Daltaban ve Asbaşkan Murat Kılıç, Nesrin Baş’a çiçek verdi. Siyah-beyazlı taraftarlar da milli güreşçiye tezahüratlarla destek oldu.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber