Geri Dön
İstanbulBüyükçekmece’de Bahçelievler Mahallesi muhtarlık binası törenle açıldı

Büyükçekmece’de Bahçelievler Mahallesi muhtarlık binası törenle açıldı

Büyükçekmece Bahçelievler Mahallesi muhtarlık binası törenle açıldı. Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, demokrasi ile yönetilen toplumlarda çok önemli bir görev üstlenen muhtarların demokrasinin eşiği olduğunu söyledi.

Büyükçekmece’de Bahçelievler Mahallesi muhtarlık binası törenle açıldı

Muhtarlık binasının mahalle ve ilçeye hayırlı olmasını dileyen Akgün, “Muhtarlıklarımızın güçlendirilmesi de benim özel gayretlerim içerisinde bulunur. Yazdığım makalelerde ve kitaplarda mahalle ve köy muhtarımızın atıl durumdan aktif duruma geçirilmesi bu Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 40 binden fazla seçilmiş insanın bu ülkeye daha çok hizmet yapmasını sağlamak demektir. Bu örnek muhtarlık binamız, diğerlerini de bu yaz tamamlıyoruz. Hepsinin açılışını yapacağız. Mahallemize, Fazlı muhtarıma, yeni seçilecek azaya, muhtara, hepinize Allah yardım etsin, hepinizin yolu açık olsun. Muhtarlık binamız da mahallemize, ilçemize hayırlı olsun. Güzel hizmetler yapsın” diye konuştu.

Büyükçekmece’de Bahçelievler Mahallesi muhtarlık binası törenle açıldı

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Fazlı Üstün ise konuşmasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 24. Dönem Milletvekili Süleyman Çelebi ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Fazlı Üstün tarafından açılış kurdelesi kesildi.