Geri Dön
İzmir AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Konak Meydanı'nda iftar

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Konak Meydanı'nda iftar

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Konak Meydanı'nda iftar

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan Konak Meydanı'nda iftar

İZMİR, (DHA)- AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından Konak Meydanı'nda iftar programı düzenlendi.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından Konak Meydanı'nda iftar programı düzenlendi. İftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Mahmut Atilla Kaya, Alpay Özalan, Cemal Bekle, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve vatandaşlar katıldı. İftara, AK Parti üyesi olan 103 yaşındaki Mustafa Kubilay da katılım sağladı.
İftar programının açılış konuşmasını yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "İzmir'de tarihi bir gün yaşıyoruz, hepinize teşekkür ediyorum. Konak Meydanını doldurduk, bu muhteşem günü birlikte huzurla yaşayalım. 1 aydır arkadaşlarımız çalışıyor, büyük bir organizasyon var. Pandemide sizlerden ayrı kaldık, pandemi şartlarında birbirimize hasret kaldık ama hasret bitti. Bu yıl Ramazan'ı doya doya yaşadık. Muhteşem bir Ramazan oldu. Allah bizi bayrama kavuştursun. Tüm zamanların rekorunu kırdık, il ve ilçe teşkilatları AK Parti'li belediyeler rekor kırdı sosyal yardımda, bütün evlere destek olduk, olmaya devam edeceğiz" dedi.
​Aynı sofrada aynı tabağa kaşık sallamayı çok özlediklerini söyleyen Dağ, Ramazan ayının çok güzel ve verimli geçtiğini söyledi. "Türkiye'nin her bir yerinde, Ramazan ayında, AK Parti teşkilatları, tam 5 milyon eve girdi. 5 milyon hanenin kapısını çaldı, sofrasına oturdu, evinde bulundu" diye sözlerine devam eden Dağ, "İftarından sahuruna kadar her haneye giren arı gibi çalışan bir teşkilat gördük karşımızda. Bu bir ayda ciddi bir rakam. Türkiye'deki 24 milyon hanenin beşte birine girdik. Bu aldığımız hızı, çalışmayı bir sene boyunca devam ettirecek, 2023 haziranında yine bugüne kadar galip geldiğimiz gibi 16'ncı zafere hazır mıyız AK Parti Teşkilatı?" dedi.
İftar programında konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ise Cumhur İttifakı'nın hedefinin milli birlik ve dayanışmanın güçlenmesi olduğunu belirterek, "Bu birlikteliği önemsiyoruz, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'in gayretleriyle yeşeren ve kökleşen Cumhur İttifakı sadece Türkiye için değil, büyük Türk- İslam Dünyası için de umut olmuştur" dedi.
İftar programına görüntülü olarak katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da tüm katılımcıların yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutladı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber