Geri Dön
İzmir Bilal Saygılı: İzmirli hemşerilerimiz, tarihi yol ayrımlarına daima sahip çıkmıştır

Bilal Saygılı: İzmirli hemşerilerimiz, tarihi yol ayrımlarına daima sahip çıkmıştır

Bilal Saygılı: İzmirli hemşerilerimiz, tarihi yol ayrımlarına daima sahip çıkmıştır

Bilal Saygılı: İzmirli hemşerilerimiz, tarihi yol ayrımlarına daima sahip çıkmıştır

İZMİR, (DHA)-AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla İlçe teşkilatlarıyla yaptığı toplantılarda 14 Mayıs'taki seçimlerin dönüm noktası olduğunu belirtip, "Sahanın verdiği işaret, icraatların, reformların aralıksız devamı yönünde. Kararlı, vakur, sözünün eri bir Cumhurbaşkanı; istikrar ve büyüme yönünde. Bu eğilim, muhakkak ki sandığa yansıyacak. Türk milleti ve İzmirli hemşerilerimiz, tarihi yol ayrımlarına daima sahip çıkmıştır. Şüphesiz, 14 Mayıs'ta da iradesini bu yönde kullanacaktır" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, seçim stratejisini ve sandık çalışmalarını masaya yatırdığı teşkilat buluşmalarına devam ediyor. Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla İlçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Saygılı, buradaki toplantılarda partisinin tüm teşkilatlarına seslenip, "AK Parti İzmir'in motivasyonu tam. 21 yıldır olduğu gibi yine sandığa hazır. Çünkü; AK Parti ne yaptığını da ne yapacağını da bilir. Milletin derdi nedir, bilir. Çare nedir, bilir. Kendini ve hedefini bilmekse icraat getirir, başarı getirir. Bugüne kadarki imtihanların tek ve en başarılı partisiyiz. Sadece taş üstüne taş koymadık, önümüze taş koyanlara da prim vermedik" dedi.

Saygılı, "Saflarımızı çoktan sıklaştırdık. Şimdi sıra yine yeni yeniden ipi göğüslemekte. Bunun için de sandıklara sahip çıkmakta. Milli iradeye sahip çıkmakta" dedi. Saygılı, "14 Mayıs seçimleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi, tarihi bir yol ayrımıdır. Milletimiz; AK'la karanın, basiretliyle basiretsizin, vatanını sevenle bölücüyle kol kola girenin, kendisine hizmet derdi olanla olmayanın farkında. Bu bir dönüm noktası olacak. Çünkü, milletimiz 'Büyük ve Güçlü bir Türkiye' hedefinin sekteye uğramasına, icraat siyasetinin yerini sözde siyasete bırakmasına izin vermeyecektir. Ancak, bizler de yaptıklarımızı vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Asrın felaketini yaşamış bir ülke olarak hem şehirlerimizi ayağa kaldırma, yaraları sarma mücadelesi verip hem de aralıksız yatırım yapmaya devam ediyor olmak, her baba yiğidin harcı değildir. Terörün yasal yüzlerini masalarına yedinci ortak yaparak seçim almak ve iktidara gelmekten medet umanlar, bir dikili ağacı olmayanlar hasbelkader bunu başarsa; vay memleketin haline. Bunu vatandaş söylüyor. İşte bu ihtimale yer vermeyeceğiz" diye konuştu.

'SAHANIN VERDİĞİ İŞARET SANDIĞA YANSIYACAK'
Toplantılarının ardından Urla Atatürk Meydanı'nda partisinin Urla İlçe Teşkilatı'nın kurduğu iftar çadırında, Urlalılarla iftar sofrasında buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ardından 14 Mayıs'ta ilk kez oy kullanacak olan gençlere rozetlerin taktı. Saha çalışmaları ve sandık güvenliğine ilişkin Başkan Saygılı, şunları söyledi:
"Şu mübarek günlerde, Allah'ın bizlere bahşettiği bereketi paylaşıyor olmaktan mutluyuz. Bugüne kadar, vefayı, vicdanı ve merhameti, hedefinden sapmadan içine sindirmiş olan başka bir siyasi teşkilat yoktur. Gücümüz bundandır. Gücümüz, milletimizle de aynı sofraları paylaştığımızdandır. 14 Mayıs sandığından da bu gücün getireceği sonuç çıkacaktır. Yeter ki, davamızı sahadan aldığımız heyecanla sırtlanmaya devam edelim. Sahanın verdiği işaret, icraatların, reformların aralıksız devamı yönünde.  Kararlı, vakur, sözünün eri bir Cumhurbaşkanı; istikrar ve büyüme yönünde. Bu eğilim, muhakkak ki sandığa yansıyacak. Türk milleti ve İzmirli hemşerilerimiz, tarihi yol ayrımlarına daima sahip çıkmıştır. Şüphesiz, 14 Mayıs'ta da iradesini bu yönde kullanacaktır." (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber