Geri Dön
GüzelbahçeNeşe Palamudu Anaokulu, öğrencilerine kapılarını açtı

Neşe Palamudu Anaokulu, öğrencilerine kapılarını açtı

Neşe Palamudu Anaokulu, öğrencilerine kapılarını açtı

İZMİR,(DHA)-İZMİR'in Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde, 2026-2027 yılı eğitim öğretim döneminde faaliyetine başlayan Neşe Palamudu Anaokulu, törenle kapılarını öğrencilere açtı.

Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'ndeki Neşe Palamudu Anaokulu, 2026-2027 yılı eğitim öğretim döneminde öğrenci ve velileriyle buluştu. Öğrenciler, veliler, öğretmenler ve protokolün yoğun katılım gösterdiği açılış törenine, kurucular Dr. Pakize Kaya Top ve Berna Kurt ev sahipliği yaptı. Duygu dolu ve heyecanlı anların yaşandığı açılış töreninde konuşan Dr. Pakize Kaya Top, doğayla iç içe bir eğitim anlayışının önemine vurgu yaparak, "Bizim amacımız burada çocuklarla birlikte doğanın içinde, çocukluğumuzda yaşadığımız o heyecanları, toprakla, çamurla iç içe bir ortam yaratarak çocuklarımızla hep beraber yaşamak istiyoruz. Çünkü çocukluk çok ciddi bir iş; hatta insanın başına gelen en güzel şey. Bugün burada çocuklarımız ve öğretmenlerimizle birlikte, büyük bir coşku ve heyecanla bu güzel yolculuğa başlıyoruz" dedi.

'GELECEĞE GÜLÜMSEYEN YÜZLER BIRAKMAK İSTİYORUZ'

Kurucu ortaklardan Berna Kurt ise açılışta yaptığı konuşmada dayanışma ve teşekkür mesajlarını ileterek, "Çok mutlu ve heyecanlı bir gündeyiz. Karşımda sizleri gördüğümde 'İyi ki bu yola çıkmışız' diyorum. Geleceğe baktığımızda, umarım buradan gelip geçen her öğrencimiz bizi ve burada geçirdiği günleri gülümseyerek hatırlar" ifadelerini kullandı.

MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin ise "Buraya gelene kadar böyle bir okul hayal etmemiştim. Kurucularının çok emeği var. Çok başarılı olacağından yüzde yüz eminim, ne zaman desteğe ihtiyaçları olursa buradayız" dedi.

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Halil Durankuş da "İnsan Hakları Komisyonu'nda ana okullarının denetiminde bulunuyoruz. Bugün de küçük bir denetim yaptık, denetimden geçtiler. Adı gibi çocuklarımıza neşe katacak Neşe Palamudu Anaokulu Güzelbahçemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Güzelbahçe Şube Başkanı Osman Kaçmaz da "Çok güzel bir okul olmuş. Önemli olan velilerin ve çocukların kapıdan içeri girmesi. Girdikten sonra buradaki sıcak atmosferi görünce kayıt olmak isterler. Başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılış töreni, temsili kurdele kesimi ve kokteylle sona erdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber