Geri Dön
İzmirMedicana İzmir'den hemşirelere teşekkür

Medicana İzmir'den hemşirelere teşekkür

Medicana İzmir'den hemşirelere teşekkür

Medicana İzmir'den hemşirelere teşekkür

İZMİR, (DHA)-MEDİCANA International İzmir Hastanesi hemşireleri 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında hemşirelerle bir araya gelerek kutlama yaptı. Hastanenin Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Özlem Şporta Yersel, “Hemşirelik kutsal bir meslek. Gücümüzü doğru, etkin bir şekilde ve herkes için kullanmak üzere burada işimizin başındayız. Hemşireler Günümüz kutlu olsun" dedi.

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında, Medicana International İzmir Hastanesi hemşireleri yapılan kutlamada bir araya geldi. Medicana International İzmir Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Özlem Şporta Yersel, emekleri için meslektaşlarına teşekkür ederek, “Hemşireler olarak çok zor ama bir o kadar da kutsal bir iş yapıyoruz, zaman zaman ağlıyoruz zaman gülüyoruz ama iyileşen her hastanın yüzündeki gülümsemeyle yorgunluğu unutuyoruz. Onurlu mesleğimizi icra eden tüm meslektaşlarıma teşekkür ederiz" dedi.

'EMEĞİNİZ, MİNNETİMİZDEN BÜYÜK'

Medicana International İzmir Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal ise konuşmasında, "Hemşire, kız kardeş demek, bugün burada hem kadın hem de erkek hemşirelerimize, yani kardeşlerimize mesleklerini başarılı ve fedakar şekilde icra ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Hastalarımıza gösterdiğiniz yakın ilgi, hekimlerimize verdiğiniz destek için sizleri alkışlıyorum. Mesleklerinin kutsallığına inanarak büyük bir sevgi ve özveriyle görev yapan tüm hemşirelerin gününü kutluyorum. Emeğiniz, minnetimizden büyük" ifadelerini kullandı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber