Geri Dön
Menemen Menemen'deki iki sağlık tesisi inşaatında sona gelindi

Menemen'deki iki sağlık tesisi inşaatında sona gelindi

Menemen'deki iki sağlık tesisi inşaatında sona gelindi

Menemen'deki iki sağlık tesisi inşaatında sona gelindi

MENEMEN (İzmir), (DHA)-İZMİR'in Menemen ilçesinde, belediye tarafından yatırılan Ulukent Semt Polikliniği ve Asarlık Aile Sağlık Merkezi inşaatlarında sona gelindiği bildirildi. İki tesisi de bu ay içinde Sağlık Bakanlığı'na teslim edeceklerini belirten Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Yeni sağlık tesislerimizle birlikte vatandaşlarımıza daha etkin, çağdaş ve kaliteli sağlık hizmeti sunma hedefi taşıyoruz. Yakın zamanda Yahşelli bölgemize yeni bir devlet hastanesi kazandırmak için hazırlıklarımız tamamlanıyor" dedi.

Menemen Belediyesi sağlık yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre önce temelleri atılan Ulukent Semt Polikliniği ve Asarlık Aile Sağlık Merkezi inşaatlarında sona gelindi.  Her iki sağlık tesisi hakkında bilgi veren Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Sağlık, toplumların temel taşlarından biridir ve bizler kıymetli vatandaşlarımızın sağlığını koruma ve geliştirme sorumluluğunu her zaman ön planda tutuyoruz. Yöre sakinlerimizin ihtiyacı doğrultusunda geçen eylül ayında 550 metrekare alan üzerine temelini attığımız Ulukent Semt Polikliniği'ndeki inşaat çalışmalarımızın sonuna geldik. Bu ay içinde Sağlık Bakanlığımıza devredeceğimiz tesisimizde; 4 uzman, 2 pratisyen hekim ve diğer sağlık çalışanlarıyla birlikte çocuk hastalıkları, genel cerrahi, kadın doğum ve dahiliye poliklinikleri, küçük müdahale, acil, EKG, kan alma, laboratuvar ve röntgen birimleri yer alacak. Tesisimizin, 7/24 esasına dayalı hizmet vermesi planlanıyor" dedi.

'EN SAĞLIKLI HİZMET'
Asarlık'a kazandırılacak aile sağlığı merkezinin de önemli bir ihtiyacı gidereceğini ifade eden Başkan Pehlivan, “Halkımızın sağlığı önceliğimizdir. İlçe Sağlık Müdürlüğümüze devredeceğimiz yeni sağlık tesisimizle birlikte, vatandaşlarımıza daha etkin, çağdaş ve kaliteli sağlık hizmeti sunma hedefini taşıyoruz. Sağlıklı bir Menemen için sağlıklı bir gelecek için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.
Yakın zamanda Yahşelli bölgemize yeni bir devlet hastanesi kazandırmak için hazırlıklarımız tamamlanıyor. Menemen'imiz sağlık alanında da her şeyin en iyisiyle buluşacak. Menemenli hemşehrilerim her şeyin en iyisini hak ediyor. En iyilerle de buluşturmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.(DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber