Başkan Büyükkılıç ve Akar, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYTUR’un Erguvan tesisinde düzenlenen programa Başkan Büyükkılıç ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı. Programda tüm şehitler için aşrı şerif okuyan Başkan Büyükkılıç, gerçekleştirilen buluşmaya dair değerlendirmelerde bulunarak, “TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Hüseyin Okandan ile birlikte şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve kıymetli aileleriyle bir araya geldik” dedi. Büyükkılıç, şehit ailelerini baş tacı olarak nitelendirerek, “Vatanımızın müdafaası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri her daim başımızın tacıdır. Bizler şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmayı, gazilerimizin ve ailelerinin her zaman yanında olmayı bir görev ve vefa borcu biliyoruz” ifadelerini kullandı.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da “Her yerde her zaman söylediğimiz gibi şehit aileleri bizim başımızın tacı, gazilerimiz başımızın tacı. Sizlerin rahatı için sizlerin huzuru için yapılması gerek ne varsa devletimiz yaptı, yapıyor inşallah daha fazlasını da yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Akar, terörsüz Türkiye sürecine de değinerek, terörsüz Türkiye için terörsüz bölge için yapılması gerekenleri yapmaya çalıştıklarını söyledi. Akar, TBMM Milli Savunma Komisyonu olarak şehit aileleri ve gazilerin temsilcileri ile birlikte yaptıkları çalışmalara da bir parantez açarak, ihtiyaç ve sorunların giderilmesine yönelik çıkartılan kanun hakkında bilgiler verdi ve yaklaşık 150 bin şehit ailesi ve gazinin durumlarında iyileştirme yapıldığını belirtti. (DHA)






