Geri Dön
Felahiye Başkan Büyükkılıç, Felahiye'de toplu temel atma törenine katıldı

Başkan Büyükkılıç, Felahiye'de toplu temel atma törenine katıldı

Başkan Büyükkılıç, Felahiye'de toplu temel atma törenine katıldı

Başkan Büyükkılıç, Felahiye'de toplu temel atma törenine katıldı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu İnşaatı, Büyüktoraman Çok Amaçlı Sosyal Tesis, yapımı devam eden arıtma tesisi ve kolektör hattı projelerinin toplu temel atma törenine katıldı.

Felahiye ilçe meydanında gerçekleşen Atatürk İlköğretim Okulu İnşaatı, Büyüktoraman Çok Amaçlı Sosyal Tesis, yapımı devam eden arıtma tesisi ve kolektör hattı projelerinin toplu temel atma törenine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye Kaymakamı Batuhan Cevahir, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bizim yegane ilkemiz çalışmaktır, çalışınca rahatlıyoruz, koşturunca elhamdülillah diyoruz, bir başka işe koyulunca dinleniyoruz. Aşk ile koşan yorulmazmış, bizler sizlere layık olmaya özen gösteriyoruz, biz bir ekibiz, biz bir aileyiz, biz Cumhur İttifakı’yız, biz bereketin timsaliyiz. Ankara’da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Milliyetçi Hareket Partimizin kıymetli genel başkanı el ele, ülkemizin bekası için, mazlum insanların sesi olmak için kayıtsız şartsız birbirine sahip çıkıyorsa, bizim sahip çıkmamız doğaldır, mutlak olmalıdır” dedi.

'SİZ İSTEYECEKSİNİZ, BİZ YAPACAĞIZ'

Eser ve hizmet siyaseti vurgusu yapan Başkan Büyükkılıç, “Memduh başkana ya da Vural başkana sahip çıkmak sizlere yakışır. Bu bir yerel seçim. Hizmet odaklı siyaseti önemseyen ve eser siyasetini önceleyen bir anlayışla sizler için koştururken, sizler de bize sahip çıkacaksınız. Bu dönemki kadar taşraya yapılan hizmet hiçbir dönemde yapılmadı. Biz istiyoruz ki taşra da merkez de ihya olsun. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Bugüne kadar nasıl yaptıysak, el ele, gönül gönüle yapacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği çağdaş uygarlık üzerine çıkmak, eser ile olur. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber