Geri Dön
Darıca Darıca Belediye Başkanı Bıyık, TOGG ile taksicilik yaptı

Darıca Belediye Başkanı Bıyık, TOGG ile taksicilik yaptı

Darıca Belediye Başkanı Bıyık, TOGG ile taksicilik yaptı

Darıca Belediye Başkanı Bıyık, TOGG ile taksicilik yaptı

Erol POLAT/DARICA(Kocaeli),(DHA)- KOCAELİ'de, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, makam aracı olan TOGG ile taksicilik yaptı. Bir taksi durağında telefonları cevaplayan ve TOGG ile vatandaşları gidecekleri yere götüren Başkan Bıyık, "Vatandaşlarımızla kentimizle alakalı sohbet etme imkanı bulduk. İlginç diyaloglar oldu" dedi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinin Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, makam aracı olan TOGG ile taksicilik yaptı. Bir taksi durağına giderek gelen telefonları cevaplayan Bıyık, taksi çağıran müşterileri almaya TOGG ile gitti. Aracın tavanına ışıklı taksi logosu koyan, kaput ve kapılara 'Başkan Taksi' ibareli yazılar asan Başkan Bıyık, vatandaşları ücretsiz şekilde istedikleri yerlere götürdü.

Taşıdığı kişilerle ilçe hakkında sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, "Bugün Darıca sokaklarında TOGG’umuzla birlikte taksi duraklarımızda bekleyen müşterilerimizi veya otobüs duraklarında bekleyen müşterilerimizi gideceği yere kadar götürdük. Kentimizle alakalı sohbet ve istişare etme fırsatımız oldu. Nerelerde eksiklikler olduğuyla alakalı sohbet ettik. Güzel bir gün geçirdik. İlginç diyaloglar da oldu. Vatandaşlarımızın da memnuniyeti bizleri mutlu etti. Sadece adaylık sürecinde değil, belediye başkanlığı seçildikten sonra da ara sıra yapılması gerektiğine inandığımız bir uygulama oldu. O yüzden bunu ara sıra tekrarlayacağız" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber