Geri Dön
Beyşehir Selçuk Üniversitesi senatosu toplantısını Beyşehir'de yaptı

Selçuk Üniversitesi senatosu toplantısını Beyşehir'de yaptı

Selçuk Üniversitesi senatosu toplantısını Beyşehir'de yaptı

Selçuk Üniversitesi senatosu toplantısını Beyşehir'de yaptı

 

 Muhammed SIDAL/BEYŞEHİR,(Konya)(DHA)- SELÇUK Üniversitesi, senato toplantısını Beyşehir'de gerçekleştirdi. Senato üyeleri toplantı sonrası Beyşehir Gölü kenarındaki Karaburun plajını inceledi. 
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy başkanlığındaki senato toplantısı Beyşehir'de gerçekleşti.  Toplantının ardından, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinin gezi programında  Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy ve beraberindeki heyet, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nün kıyısındaki Karaburun plajı sahilinde incelemelerde bulundu. Buradaki programın ardından tarihi Eşrefoğlu Camisini ziyaret eden heyet, Beyşehir Gölü'nü  yat turuyla gezdi.   
Yönetim olarak ilçelerde senato toplantılarını gerçekleştirmeye önem verdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, şunları söyledi: “ Yönetim olarak çeşitli ilçelerimizde senato programlarımızı yapmaya gayret ediyoruz. İlçedeki okullarımıza destek vermek ve aynı zamanda akademisyenlerimizin ilçedeki kültürel etkinliği ve oradaki tarihi alanları görmesinde önemsiyoruz. Bu kapsamda yapmış olduğumuz senato programlarını bir tanesinde bu sene Beyşehir'de gerçekleştirdik. Bir açılış adına önemli bir etkinlik oldu ve önemli bir organizasyon oldu. Çünkü Karaburun plajının bu sezonun ilk açılışı ve bu kapsamda da senatomuzun ilk gününde biz hem bir plajımıza tanıtımı çerçevesinde burada bulunduk. Aynı zamanda da üniversite yönetimi olarak da şehrimize, ilçemize destek vermiş olalım düşüncesiyle buraya geldik. Tabii Karaburun plajı, Konya için ülkemiz için çok kıymetli son dönemlerde de çok fazla kamp yapmaya gelen ve daha fazla ulusal ve uluslararası turist çeken bir bölge haline gelmiş durumda biz de bugün burada arkadaşlarımızla birlikte plajı gezme ve görme imkânımız oldu.''(DHA)
FOTOĞRAFLI 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber