Geri Dön
Malatya Malatya’da öğrenciler depremzede ailelere destek oluyor

Malatya’da öğrenciler depremzede ailelere destek oluyor

Malatya’da öğrenciler depremzede ailelere destek oluyor

Malatya’da öğrenciler depremzede ailelere destek oluyor

Recep BAĞDAT/MALATYA(DHA)- MALATYA'da, yurt öğrencileri, Ramazan ayı içerisinde oluşturdukları ‘Erzak Kumbarası’ kampanyası kapsamında biriktirdikleri harçlıklar ile gıda kolileri oluşturup ihtiyaç sahibi depremzede ailelere destek oluyor.

Malatya’da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Eşref Bitlis Kız Yurdu idarecileri ve öğrencileri Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi depremzedelere yaşlı ve yalnız vatandaşlara destek olmak amacıyla yurt içerisinde ‘Erzak Kumbarası’ kampanyası başlattı. Yurttaki öğrenci ve idarecilerin destek verdiği kampanyada oluşturulan koliler, ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

Ramazan ayı içerisinde başlattıkları kampanyanın diğer zamanlarda da devam edeceğini vurgulayan yurt müdürü Hacer Hedekoğlu, “Öğrencilerimize paylaşmayı hem öğretme hem de öğretme amacı ile bu kampanyayı başlattık. İdareciler ile birlikte öğrencilerimiz bu konuya duyarsız kalmayarak destek verdiler. Bizler ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze destek olmak istiyoruz. Umuyoruz ki biz birer örnek oluruz ve bu tür kampanyalar her geçen gün artar” dedi.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber