Geri Dön
ManisaBaşkan Dutlulu, basın mensupları ve meclis üyeleriyle iftarda buluştu

Başkan Dutlulu, basın mensupları ve meclis üyeleriyle iftarda buluştu

Başkan Dutlulu, basın mensupları ve meclis üyeleriyle iftarda buluştu

MANİSA, (DHA)-MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu paylaşmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve Manisa'da görev yapan basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi. Ortak akıl vurgusu yapan Başkan Dutlulu, "Siyasi görüşleri bir kenara bırakıp ortak hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Tek amacımız, 17 ilçesiyle Manisa'ya eşit ve adil hizmet etmektir" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir otelde iftar programı düzenlendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun yanı sıra; CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç, genel sekreter yardımcıları, Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar ve yönetimi, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

'YARDIMLAŞMANIN VE PAYLAŞMANIN ZAMANI'

İftar öncesinde konukların masalarını tek tek ziyaret ederek sohbet eden Başkan Besim Dutlulu, ramazan ayının sadece oruç tutulan bir dönem olmadığını, gönüllerin birbirine yakınlaştığı özel bir zaman dilimi olduğunu söyledi. Başkan Dutlulu, konuşmasının devamında, ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde hissedildiği günler olduğuna dikkat çekip, "Toplumsal huzurun arttığı, yardımlaşma ve paylaşmanın öne çıkması gereken bir dönemdeyiz. Ülkemiz de bu mübarek ayı dayanışma ruhu içinde geçiriyor. Bizler de iftar sofralarımızda şu ana kadar 100 bini aşkın hemşehrimizle bir araya geldik. Ayrıca gıda desteği çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siyasi partilerimiz de iftar düzenliyor. Onların da kabul olmasını diliyor; dünyada barışın ve huzurun hakim olduğu bir iklim temenni ediyorum" dedi.

Konuşmasında ortak akıl vurgusu yapan Başkan Dutlulu, "Siyasi görüşleri bir kenara bırakıp ortak hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Tek amacımız, 17 ilçesiyle Manisa'ya eşit ve adil hizmet etmektir" diye konuştu.

Programda konuşan Manisa Kent Konseyi Başkanı Hakkı Bayraktar da ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.(DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber