Geri Dön
ManisaManisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)- MANİSA'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Garnizon ve Polis şehitlikleri ziyaret edildi, Hatuniye Camii'nde şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kentte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programı kapsamında, şehitler kabirleri başında dualarla anıldı, ardından Hatuniye Camii'nde Mevlid-i Şerif okutuldu. Anma programı kapsamında ilk olarak Garnizon Şehitliği ziyaret edildi. Manisa Valisi Vahdettin Özkan, 8’inci Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Cengiz Güven, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İlhan Şen, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda kişinin katıldığı ziyarette şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı. Hatuniye Camii İmam Hatibi Abdullah Karakuş'ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitler için Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından dua ettirildi. Şehit mezarlarına karanfil bırakılmasının ardından program kapsamında daha sonra Polis Şehitliği ziyaret edildi. Burada da görevleri uğruna hayatını kaybeden emniyet teşkilatı mensupları kabirleri başında rahmet ve minnetle anıldı.

Şehitlik ziyaretlerinin ardından Hatuniye Camii'nde 15 Temmuz başta olmak üzere tüm şehitler için Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi. Mevlit programında Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken, şehitler için dualar edildi. Programa katılanlara ikramda bulunuldu. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber