Geri Dön
AkdenizAkdeniz Belediyesi’nden ilçe genelinde yoğun temizlik mesaisi

Akdeniz Belediyesi’nden ilçe genelinde yoğun temizlik mesaisi

Akdeniz Belediyesi’nden ilçe genelinde yoğun temizlik mesaisi

MERSİN, (DHA)- MERSİN’de Akdeniz Belediyesi, ilçe sakini vatandaşların daha sağlıklı, nezih ve her yönüyle güvenli bir kent ve çevre hakkını korumak amacıyla temizlik hizmetine 7 gün 24 saat esasına göre devam ediyor.

İlçeye bağlı 65 mahallede her gün 400 tonu aşkın çöp toplayıp bertaraf tesisine ulaştıran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri; diğer yandan günü birlik olarak yüzlerce sokağı, pazaryerlerini ve düğünlerden sonra oluşan çevre kirliliğini de ortadan kaldırıp sokakları süpürüyor ve arazöz desteğiyle yıkıyor.

Akdeniz’in mahallelerine 7 gün 24 saat temizlik hizmeti veren ekipler, bir yandan da kaldırım ve sokaklara, cadde kenarlarına, meydan, boş arsa veya arazilere vatandaşlar tarafından dökülen tonlarca mobilya, tekstil, moloz, inşaat ve tarımsal atıklarını da günübirlik toplayıp kentten çıkarıyor.

UZAK YAKIN DEMEDEN HER MAHALLEYE HİZMET

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, iş makinesi desteğiyle; sadece son birkaç gün içerisinde Cami Şerif, Çankaya, Gündoğdu, Hamidiye, Hal, Çay, Çilek, Mesudiye, Mithat Paşa, Müfide İlhan, Özgürlük, Karaduvar, Siteler, Şevket Sümer, Turgut Reis, Kültür ve Yeşilçimen mahallelerinden yüzlerce ton çekyat, koltuk, dolap, sandalye gibi eski mobilyalar, tekstil, inşaat, moloz ve tarımsal atığı topladı. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber